keskiviikko 2. elokuuta 2017

Match Show 29.7.

Lauantai, lämmin ilma eikä muita menoja. Mätsäriin siis pentukoiran kanssa! :) Kerran aikaisemmin on penneli ollut "julkisella" paikalla näyttelyhihnassa. Reino on niin rauhallinen tyyppi, että suoraan vaan mätsäriin treenaamaan. 

Reino "kisasi" pennuissa ja pentujen tuomarina toimi Emilia Vartiainen. Mukavasti käsitteli tuomari koiria, mutta yksilöliikkeitä jäin kaipaamaan. Ainakin meillä liikkuminen on se, mitä eniten haluan treenata. Mätsärit kuitenkin ovat treeniä myös niitä virallisia näyttelyitä varten. Reinolle punainen nauha ja eikun odottelemaan punaisten kehää.


Odotteluaika venyi pitkäksi ja oman pentulaiseni oli aikalailla väsynyt, kun viimeinkin punaisen nauhan saaneet pennut kutsuttiin kehään. Hienosti R tsemppasi ja jaksoi seisoa, liikkeistä puuttui draivi ja jatkamme yhteiseten tsemppausrutiinien etsimistä. Pudottiin palkinnoilta juuri viime metreillä. Ei haittaa :) Saatiin hyvää treeniä tulevaisuutta ajatellen niin isossa porukassa olosta kuin itse kehäkäyttäytymisestäkin. Olen todella ylpeä tuosta 4,5 kk ipanasta. <3

Katja Eskman otti tapahtumapaikalla kuvia. Aivan supereita kuvia ottikin! Kiitos! :)

Kehän päätyttyä käytiin vielä shoppailemassa zerodc valjaat Reinolle. Nyt on kaikilla pojilla samanlaiset (eri väriset) valjaat. Myös Reinolle nämä valjaat istuivat kuin nakutettu. Etujaloilla on tilaa liikkua, eivät hankaa mistään ja turkkiakin mahtuu kehittämään eikä haittaa. Mm. Uljaksen turkki on pysynyt moitteettomana näiden valjaiden kanssa. Tykkään ja suosittelen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti