keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Kisakauden avaus

Pääsiäisen aikaan on perinteisesti agilitykisat Pärnävaaralla JoA:n järjestämänä. Viime vuosi jäi väliin, mutta tänä vuonna oltiin mukana. Sitä luokkanousua metsästämässä kuinkas muuten. 

Rehellisesti täytyy myöntää, että en uskonutkaan meidän nousevan kolmosiin, sillä JoA:n hallissa meillä ei koskaan mene nappiin. Vähintään rima tippuu tai jotain vastaavaa, jos muuten on hyvä rata. Otinkin asenteen, että keskityn omaan liikkumiseen ja rohkeasti vedätän kepeillä sekä A:lla, kävi miten kävi.

Tuomarina oli Minna Räsänen, hänen radoillaan ollaan useasti aiemminkin oltu ja rataprofiilit on meille kohtalaisia.
B-agilityrata oli just eikä melkein meidän tyylinen profiililtaan, mutta kuinka ollakkaan mukavan vauhtisuoran jälkeinen putki oli kompastuskivenä ja siitä "tyylikäs" HYL. En voinut harmitella, sillä muuten rata oli yksi parhaimpia ratoja mitä ollaan kisoissa tehty vireen osalta. Erityisen tyytyväinen olen omaan kisaminääni ja reippaasti LIIKUIN enkä jäänyt liiaksi varmistelemaan.

A-agilityrata ei profiililtaan ollut ihan niin meille sopiva, mutta mukavan mentävä kuitenkin. Yksikään koirakko ei tehnyt tältä radalta nollaa (!!!), mutta sitä en osaa sanoa mihin muilla rata kosahti. Meidän nollan vei kepit. Meninkin kehumaan Uuta liian aikaisin, rytmi meni rikki ja siitä sitten keppivirhe. Dääm! Puhtailla kepeillä ois tehty ainoana koirakkona nolla! Tästä radasta ei jäänyt niin kiva fiilis, vaikka U eteni kohtalaisesti. Omat linjat oli valsseissa ihan kamalat ja meinasin mm. törmätä pituuteen. 

Seuraavat kisakirmaukset sitten toukokuussa! :)

Viikko ennen pääsiäistä käväisin Kuopiossa koiranäyttelytunnelmaa fiilistelemässä. Omaa koiraa ei mukana ollut, mutta Uun kasvattaja lainaili omia koiriaan, että miekin pääsin kehään pyörähtämään. ;) Tuloksista hienoimpana mainittakoon BIS2-kasvattajaryhmä. :) Olipa kivaa nähdä pitkästä aikaa tuttuja sekä viettää lapsivapaatapäivää mitä parhaimmassa seurassa. :) 

BIS2-kasvattajaryhmä kennel Ocean Pitfal
OP Police Pfficer
OP Princesa De La Luna
OP Rasberry N' Lime
Op Eilidh Light
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti