tiistai 4. huhtikuuta 2017

Hello huhtikuu!

Hei mihin hävis helmikuu ja maaliskuu?! Päivät, viikot ja kuukaudet vierii siihen tahtiin etten pysy ollenkaan menossa mukana. Mutta vaikka aika on kiitänyt ollaan me touhuttu kaikenlaista. 

Kevät on joka vuosi miulle kunnon boostiaikaa. Herään jostain talvihorroksen ja kaamosmasennuksen sekoituksesta ja koiratkin saavat osansa tästä virtapiikistä. Viikkotreenit pyörii ja oon ollu enemmän kuin tyytyväinen nykyiseen ryhmään. Siihen rinnalle ohjatut valmennukset pariskunta Kataisen toimesta ja kotona pienet treenit mm. kartion kiertoa itsenäisesti sekä tokoa. 

Pari viikkoa sitten oli Sanna Katainen kouluttamassa. Irtoaminen ja putki-este erottelu oli teemana. Uljas yllätti todella positiivisesti, se irtosi paremmin kuin oletin ja U tunnollisena poikana suoritti kiltisti juuri ne esteet mitä siltä pyydettiin eikä sooloillut omiaan. <3 Se on timanttinen treenikaveri. <3 Tsekattiin myös Sannan kanssa meidän juoksu A:ta ja saatiin siihen kivoja vinkkejä kuinka saada sitä paremmaksi. Pientä hiomista ja ohjaajan rohkeutta kunnolla vedättää, niin hyvä tulee. :) 


Kisa- ja näyttelykalenteria on myös selailtu. Toistaiseksi agikisat ovat vain tässä Joensuun alueella, koska äitiä tarvitaan kotona. Haaveissa kuitenkin mm. Kuopio ja Varkaus sekä Savonlinna kun ovat kohtalaisen ajomatkan päässä. Luultavimmin kisakausi starttaa JoA:n kisoista pääsiäisenä. Sertin metsästys jatkukoon!

Näyttelyitä oli katsottuna useampikin MUTTA tietysti kaikki kiva on aina samaan aikaan, joten joistain näyttelyistä luovun päällekkäisyyksien takia. Mieluummin kuitenkin treenaan/kisaan aksaa kuin käyn näyttelyissä, joissa meillä ei varsinaisesti ole mitään saatavaa. Turkkia on kuitenkin kasvateltu ja hoidettu näyttelyitä silmällä pitäen ja näin jatketaan. Oon ollu tosi tyytyväinen Uun turkkiin nyt sekä lihasmassan määrään kun siirsin pojat talvella 50-50 ruokintaan. Kevät on kuitenkin tuonut mukanaan myös liian massan, joten joudun taas pohtimaan ruokintakuvioita. Tämähän oli odotettavissa, sillä näin käy joka vuosi; talvella tarvitaan enemmän ruokaa ja kesää kohden ruoan tarve vähenee (kun ylipainoa ei haluta!).

JoA:n järjestämässä mätsärissä pyörähdettiin 11.3. aika hienoin tuloksin, nimittäin U oli PUN BIS. :) Kotosalla oltiin treenailtu liikkumista paremmaksi ja mukava oli huomata, että treenit oli tuottanut tulosta ja liikkuminen oli kehässä parempaa kuin aiemmin. :) 
 
 Uljas parka on joutunut myös miun juoksuinnostuksen kiusaamaksi. U ei koskaan ikinä ole tykännyt tasavauhtisista lenkeistä, mutta haluan parantaa myös Uun kuntoa sekä näyttelyravia, joten herra saa käydä hölköttelemässä miun kanssa jatkossakin. ;) Halusipa tai ei :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti