maanantai 19. joulukuuta 2016

Vuoden viimeiset kisat + kuulumisia

Meidän osalta vuoden 2016 kisat laitettiin pakettiin 3.12. Joensuun agilityurheilijoiden järjestämissä kisoissa. Olin ilmoittanut Uljaksen kahdelle agilityradalle, LUVA silmissä kiiluen. ;)

Tuomarina toimi Arto Laitinen. Radat olivat meille sopivia, ei mitään pyöritystä mutta kuitenkin mukana oli myös muutakin kuin suoraan eteenpäin paahtamista.

B-radalla aloitettiin ja saatiin vitonen + yliaikaa, sillä herra U halusi käydä moikkaamassa tuomarin. Sijoituttiin kuitenkin tälläkin räpellyksellä toiselle sijalle.

A-radalta napattiin myös vitonen, jonka syytä en tiedä. Rima tai Aan ylösmenokontakti, veikkaisin tuota kontaktia. Etenemä oli sellainen, että päästiin hyvin ihanneaikaan (jee!). Sijoituttiin sijalle 1.

Kisaajia oli todella vähän, joten meininki oli juoksujalkaa koira autosta ja radalle. Ja tämähän kiire sopi meille enemmän kuin hyvin! :) Mie en kerenny hermoilemaan suoritusta ja Uulla oli virtaa ja vire pysyi hyvänä koko radan. Vaikka nuo virheet tuli, jäi kisoista itselle tosi kiva fiilis, sillä nyt koiran vire oli sitä mitä olen hakenut. :) Jatkossakin siis lennosta suoraan kisaradalle. ;)

Palkintoporsas ansaitsi itselleen paljon herkkuja :)


Vuosi 2017 tuo mukanaa uusia tuulia meidän agilityrintamalle. Meidän viikkotreenit muuttaa maanantaista perjantaille ja samalla vaihtuu kouluttaja. Niin paljon kuin tykkäänkin meidän tämän hetkisestä treeniryhmästä, on se treeniaikana todella huono. Äitiä tarvitaan nyt kotona. Onneksi sain kuitenkin meidäm tavoitteita ajatellen oikein hyvän ryhmäpaikan meille sopivampaan vuorokaudenaikaan. 

Arki jatkuu entisellään eli mie oon päivät kotona. Koirat pääsee usein lenkille metsään ja U hihnalenkille viikoittain. Tarkoitus olisi myös käydä hölkkälenkeillä nimenomaam Uun janssa. :) Leppoisaa tämä kotiäidin elo. ;)

Lisääntynyt liikunta ja viilentyneet ilmat pakottivat tutkailemaan poikien ruokintaa. Molemmat alkoivat laihtumaan, joten apetta oli lisättävä. Omaa arkea helpottaakseni päädyin 50/50 malliin, eli aamulla on tarjolla nappulaa ja illalla lihaa ( +lisät). Samalla saan hyvän syyn tutkailla vähän tarkemmin tämän hetken nappulamarkkinoita. ;) Voisinkin tästä meidän uudesta ruokintatyylistä kirjoitella joku kerta hieman tarkemmin. :) 

Tänään vielä vuoden viimeiset agilitytreenit ja sitten jäädään "joululomalle" ja odottelemaan uutta treenivuotta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti