perjantai 15. heinäkuuta 2016

Lauma kasvoi

Nyt on hetki aikaa rikkoa blogihiljaisuus. :) Meidän lauma kasvoi kesäkuun alussa yhden ihmislapsen verran ja päivät on menneet uutta arkea opetellessa ja laumanjohtajaan tutustuessa. :) 

Pojat ovat sopeutuneet uuteen tulokkaaseen enemmän kuin hyvin. Sairaalassa miulla oli mukana yksi harso, johon "keräsin" vauvan tuoksua ja pojat sai tutustua vauvaan sen avulla. Manu on omaan tuttuun tapaansa välinpitämätön lasta kohtaan, päivittäin käy kyllä nuuskimassa. Uljas on rauhallisempi mitä normaalisti ja käy monta kertaa päivässä pusuttelemassa ja nuuskuttelemassa vauvaa. :) Luulen, että tuo pieni lapsi tulee viemään äidiltä koiran kokonaan itselleen kunhan vähän kasvaa. :D Äiti tarttee siis ihan selvästi uuden koiran itselleen. ;)

Treenaaminen on ollut jäissä, mikä on täysin ymmärrettävää. Esteillä ei olla käyty yli kuukauteen. Kotipihassa ollaan tokoiltu ja pientä hyppytekniikkatreeniä tehty tee-se-itse esteellä. Myös kontaktitreeniä ja kiertotreeniä on ollut näppärä tehdä omassa pihassa. 

Tarkoitus oli kisata oman seuran kisoissa elokuun alussa, mutta näin ei tule tapahtumaan. Treenaamatta en halua kisoihin mennä ja toisekseen meillä on ristiäiset samana viikonloppuna. Tarkoitus on kyllä tämän vuoden puolella päästä kisakentälle. :) 

Uljas sekä ohjaaja kaipaavat kunnonkohotusta. Lenkkeilty ollaan metsässä ja lyhyitä hihnalenkkejä siinä samassa yhteydessä. Tietysti omalta osaltaan kuntoa kohottaa/ylläpitää hyppytekniikkatreenit omassa pihassa. Viikkotreenipaikka on lunastettu syksyksi, vähän vielä jännittää miten onnistuu iltatreenit, kun pikkupomo on vahvasti äidissä kiinni iltaisin. Onneksi hallille ei oo pitkä matka, ja treeniksi riittää yksi ratapätkä. :)

Jutunaiheet on nyt aika vähissä. Jospa me kohta päästäis paremmin treenaamaan niin olisi enemmän kirjoiteltavaakin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti