maanantai 23. toukokuuta 2016

Terveisiä Espoosta!


Moikka! Meidän perhe muutti Joensuusta Espooseen noin puolitoista vuotta sitten, eikä olla unohdettu Sohvin valintaa vieläkään. Tuskin koskaan. Meidän perheen koirien raakaruuan syönti alkoi Marikan pakastimista ja sillä tiellä ollaan vieläkin. Kaivataan sitä palvelua ja neuvontaa edelleen. 

Jännä kyllä, täällä etelä-suomessa oli tosi vaikea löytää kunnollista raakaruokakauppaa. Mustia&Mirriä ja Faunatarta on joka kulmalla, mutta niissä on melko suppeat valikoimat. Onneksi sitten lopulta löydettiin Murren murkina Mankkaalta. Onhan sinne jonkin verran matkaa, mutta kattaa sentään tarpeemme. Mutta...palvelu on olematonta siinä kaupassa. Itse joutuu sormet jäässä tonkimaan pakasteet altaista ja sitten vielä latomaan kassalle. Minulla on vielä raynardin oireyhtymä, eli sormista loppuu verenkierto kokonaan, kun joutuu kylmään, joten aivan järkyttävän kylmää on. Enkä tietysti muista ottaa hanskoja koskaan mukaan...Huoh! Eli, ikävä on!Koirista sitten. Muutto oli niille tietysti stressin paikka, mutta hyvin ovat sopeutuneet ja nopeasti uuteen. Itse asiassa Ron, kenen inho vieraisiin vaikutti elämäämme, on täällä mitä kivoin tyyppi ja meille saa tulla kylään nykyään ihan rauhassa. Zape on edelleen remmirähjä, milloin ei ollenkaan ja toisen kerran taas ihan kauhea. Otappas siitä selvää...Meillä on oma aidattu piha, missä voi hengailla yhdessä. Zape hoitaa poliisivirkaa ja haukkuu ja hinkuu ohikulkijakoirat. Naapurit ovatkin nimenneet sen "Saranaksi". Kuvaava nimi kyllä!Meillä on naapurissa westie Luka ja ollaan ystävystytty ja kuljetaan lenkeillä + koirapuistoissa yhdessä. Lisäksi ollaan tutustuttu galgoihmisiin ja meillä on ollut hoidossa lähistöllä asuvia galgoja. Kumma juttu, miten koirat yhdistää!

Kaikkea hyvää Sohvin valinnan tyypeille ja kiitos meidän koiraelämän parannuksesta ruokavalion suhteen ja hyvästä palvelusta ja muutenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti