keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Näyttelyhuumaa

Pääsiäissunnuntaina avattiin Uljaksen näyttelykausi Imatralla. Tuomarina oli Panos Demetriou Kyprokselta. Uljaksen lisäksi miulla oli esitettävänä junioriluokan uros sekä -narttu.
Tuloksilla ei juhlittu, mutta kivaa oli. 
Junnu-uros sai ERI 3, Uljas EH ja junnunarttu myös ERI3. Kivaa oli kuitenkin nähdä kavereita pitkästä aikaa. :) 

Nostradamus Habanowa Sfora "Draco" 1v.
JUN ERI 3
Om. kennel Ocean Pitfal

Ocean Pitfal Kir Royale "Uljas"
VAL EH

Ocean Pitfal Raspberita "Rapsu" 11 kk
JUN ERI3
Om. pariskunta Kaarakainen

Uljas sai EH:n johtuen liikkeistä. Tuomari todella pitkään syynäsi etuliikkeitä ja muutoinkin Uun etuosaa. Kotona hieroessa paljastuikin kunnon jumi toisesta lavasti, joka onneksi aukesi ihan kotikonstein. :) Tykkään kyllä itse muuten Uun sporttilookista. Se on nyt tosi kivassa kunnossa. :) 

Koska näyttelykärpänen puraisi sen verran kovaa, oli pakko suunnata näyttelyhumuun myös viime lauantaina. Omia koiria en Kerimäelle ollut ilmoittanut, mutta onneksi kasvattaja antoi lainakoiria, joiden kanssa pääsi rinkiä juoksemaan. ;)
Tuomarina enkuilla oli Elena Ruskovaara ja "meidän tiimin" tulokset oli mitä parhaimmat. Oli ROP, VSP, ROP-veteraani ja kasvattajaryhmä lopulta BIS-2, Pu- ja pn-sijoitus. Eikä Roppikoiratkaan ensimmäisten joukossa isoista kehistä pois tippuneet. :) Huikean mukava päivä, iso kiitos ja kumarrus asianosaisille! :)


Ihastuttava Puolanpoika "Draco"
PU4 VARASERT
Rop Ocean Pitfal Orang-A-Tang
VSP
Ocean Pitfal Damhnait Fawn
ROP-VET Ocean Pitfal Damhnait Fawn
VSP-VET Ursa Major's Sulo Suomi
BIS-Kasvattajaryhmä
Kennel Ocean Pitfal
OP Orang-A-Tang
OP Obsession
OP Damhnait Fawn
OP Raindrop With HiccupSeuraava näyttelykerta onkin sitten arvoitus. Tekisi mieli ilmoittaa U Suvikareliaan lauantaille, mutta en voi olla varma olenko kykenevä sitä silloin esittämään. :D
Kuopioon olisi tarkoitus yhdeksi päiväksi mennä elokuussa, jos tuo meidän uusi tuleva laumanjohtaja on sitä mieltä, että voidaan koiranäyttelyyn lähteä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti