tiistai 12. huhtikuuta 2016

Kevät tuli

... ja viime vuoden malliin myös pienoinen tassuongelma. Huomattiin taas Uun nuolevan etutassuaan ja niinhän sieltä tänäkin keväänä paljastui alkava ihorikko anturoiden välissä johtuen hiekoitushiekasta ja märkyydestä. 
Tohvelisankari vuosi sitten treeneihin menossa
Tohvelisankari vuosimallia 2016 treeneistä kotiin lähdössä :D
Niks naks karvat pois ja ulos tossut jalkaan! Onneksi tuli viime vuonna hankittua kunnolliset tossut ja tänään viimeksi totesin kuinka loistavat ne on! Pysyy vauhdikkaan spanielipojan menossa mukana metsälenkillä ja ojassa rällätessä. :) Eikä tossut pyöri jaloissa edes asfaltilla tassutellessa. 
Ja hei, muistutuksena että ehdottomasti vähintään kaksi tossua hankittava vaikka vaiva olisi vain yhdessä tassussa! Yhden tassun suojaaminen voi aiheuttaa lisäongelmia ikävien lihasjumien merkeissä.

Toivotaan, että näillä konsteilla iho pysyy kunnossa eikä aiheuta luppikselle enempää kiusaa. Eilen liikkumista katsoessa kävi mielessä, että ei ois yhtään hullumpi ajatus käyttää tossuja myös muulloinkin ihan vaan treenimielessä. U nimittäin nosteli alkuun tassuja normaalia korkeammalle liikkuessaan. Nopeasti sopeutui, mutta liike on siltikkin hieman erilaista kuin ilman tossuja. Tässäpä mainio vinkki myös vanha herra Manun lihaksiston huoltoon. Täytynee vaihtaa tossut Manun takajalkoihin, kunhan Uun tassu on paremmassa kunnossa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti