sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Hyvää Uutta Vuotta 2016!

Vuosi vaihtui rauhallisesti. Meidän pojat eivät välittäneet rakettien paukkeesta mitään. :) On ne vaan rentoja tyyppejä. <3 
Bloggaajilla on tapana tässä vaiheessa muistella menneitä ja suunnitella tulevaa. Ehkäpä minäkin ihan vain lyhkäisesti.

Vuonna 2015 tavoitteet oli Uun kanssa vahvasti agilityssa. Uljas nousi kakkosluokkaan ja yksi LUVAkin saatiin napattua kakkosista. Vireen kanssa on tehty PALJON töitä ja löydetty erittäin toimivia juttuja sen ylläpitämiseksi. Kisaaminen jäi vähäisemmäksi, mitä alunperin suunnittelin ja se hieman harmitti jossain vaiheessa.

Käytiin useiden huippukouluttajien valmennuksissa ja hyvää palautetta saatiin ja "ammattilaisten" kanssa pääsin puimaan tuota vireongelmaa. U sai paljon kehuja sen estevarmuudesta ja osaamisesta. Kunhan vaan kartturi kertoo selkeästi mitä haluaa ja luottaa koiraansa. :D Koira osaa kyllä. 

Kontaktien treenaaminen nousi yksittäisistä esteistä tärkeimmäksi. Niiden kanssa painittiin paljon, mutta työ (joskin hieman laiska sellainen) toi tulosta. Puomille pysähdytään ja A mennään juosten. Ei ne kisavarmoja vieläkään ole (ja kun ei oo kisoissa ees kunnolla niitä testattu) mutta puomille ollaan treeneissä saatu paljon mahtavia suorituksia. Olen ylpeä luppakorvasta. <3

Näyttelyissä käytiin hyvin vähän. Parhaimmat tulokset vuoden viimeisestä näyttelystä Joensuun näyttelyviikonloppuna. Mitäpä me enää kehissä juoksemaan, kun ei ole tavoiteltavaakaan. :)
Kasvattaja on kuitenkin onneksi antanut miun käsiin koiria esitettäväksi mikäli ollaan samassa näyttelyssä oltu. Kiitos siis Suvi! :)

Uun terveys on ollut priimaa. Lonkkatulos pysyi C/C, mutta siihen ei voida vaikuttaa ja tärkeintä että siellä ei näkynyt agilityharrastuksesta mitään muutoksia. :)  Manu sen sijaan on taas loppuvuotta (= talvea) kohden ollut kipeämpi. Toistaiseksi vielä pärjäillään ilman kipulääkkeitä. 

Vuodelle 2016 ei suuria suunnitelmia ole. Ja nekin vähäiset suunnitelmat ovat agilityssä.
Uulle toivoisin ehjiä kisaratoja hyvällä vireellä ja hauskaa pitäen. Ei haittaisi, jos vaikka joku LUVAkin sieltä olisi kotiintuomisena. Kontaktien hiomista sekä itsenäistä keppien suorittamista.  

Näyttelykalenteri on avattu ja vähäisiksi jää tämänkin vuoden näytelmät. Muutamia suunnitelmia on. Ulkomaille tuskin lähdetään. Tai U saisi lähteä, jos joku sen mukaan huolii. Itse tuskin pystyn lähtemään mukaan. =/

Manulle suunnitelmissa akupunktion kokeilu. Josko siitä olisi apua vanhalle herralle? Lisäksi suunnitelmissa olisi Manun kastraatio ennen vanhojen miesten vaivoja. 
Uun silmät on aikomus tutkituttaa. Ennenkaikkea toivon, että molemmat pojat pysyisivät terveinä.

Varsin rennoin mielin kohti vuotta 2016. Otettakoon teemaksi hauskanpito. :)  

p.s. en ole vieläkään malttanut keskittyä videoiden editointiin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti