sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Mihin se kesä meni?


Bloggaaminen on ollut kesälomalla. :D Josko näin syksyn tullen palaisi hieman ruotuun tässäkin asiassa. Toisaalta, meidän kesässä ei hirveästi ole kerrottavaa. Ei olla kisattu agilityssä, treenit ovat olleet niin ja näin ja näyttelykehissäkään ei ihan hirveesti olla pyörähdetty. 

Jos nyt pikakelauksella kävisi läpi kuluneen kesän.

Kesäkuu:
Pari viikkoa meni niin, että U sai ihan totaalilomaa agilitystä. Sitten tehtiin ihan vaan muutamia esteitä ja PALJON palkkaa. Hallissa en kieltänyt, vaan jos nenä painui maahan eikä meinannut nousta ylös, vein koiran autoon mitään sanomatta. Tavoitteena oli rakentaa varmat kontaktit kesän aikana, mutta ei ole motivaatio riittänyt moiseen. Kotipihaan rakentelin puomin alastulon, missä ollaan pysähtymistä vahvistettu.

Uljas kävi useamman käynnin fyssarin käsittelyssä. 

Jumeja löytyi ja onneksi Uun lihaksisto vastasi hoitoihin hyvin. 

Kesäkuussa käytiin Rantasalmella ryhmänäyttelyssä. U esiintyi ensimmäistä kertaa valioluokassa ja sai hyvän arvostelun ja tuomari kehui koiraa, mutta rokotti sitten kovasti liiasta koosta. Siksi tyytyminen tulokseen VAL ERI2. 

Heinäkuu:
Pelkkää lomailua. :D Treenaaminen lähinnä hauskanpitoa höystettynä isoilla määrillä palkkaa. Etsiskeltiin sitä toimivinta palkkaa ja lelu alkutreeneistä ja sitten kissanruoka on osoittautunut kaikista toimivimmaksi komboksi. 

Elokuu:
Lisää lomailua. :D  Ja muutama kehässä pyörähtäminen. 
Iisalmessa käytiin pitkän tauon jälkeen kokeilemassa, mitä ruotsalainen tuomari Uusta tykkää. U oli tuomarin mielestä liian lihava ;) Niinpä tulokseksi KÄY ERI2.

Pari viikkoa IIsalmen visiitistä oli oma EloKarelia viikonloppu. Se meni huomattavasti paremmin. :D Lauantaina Uljas VAL ERI4 ja sunnuntaina upeasti VAL ERI2 SA PU3! Pätevä U. <3 Kehistä ei kuvia ole, mutta omaan silmään Uun rakenne vain paranee. Se on oikeasti jännää, miten pitkään urokset kehittävät kroppaansa. Uuhan täyttää nimittäin piakkoin neljä vuotta. :) 


Hiljalleen palaillaan myös agilitytreeneihin totisemmalla asenteella. Alunperin oli tarkoitus kisata elo-syyskuussa, mutta kisaradoille ei ole kartturilla nyt motivaatiota ollut. Ehkäpä lokakuussa sitten tuossa naapuriseuran kisoissa sitten. :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti