keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Näyttelyt ja agility

Ompas viimeisestä postauksesta vierähtänyt aikaa. Tuntuu, että vuorokaudesta loppuu tunnit, kun tekemistä on niin paljon. No nyt tulee sitten kerralla isompi pläjäys meidän skabailuista. :D 
Hirvensalmen tassuongelma selättyi onneksi todella nopeasti. Sohvin Valinnasta löytyi todella hyvät tossut Uljaksen etutassuihin ja ei tarvinnut meidän vaan kökkiä sisällä tekemättä mitään. Ei tarvinnut myöskään jokaikisen ulkoilun jälkeen olla pesemässä tassua, joten se pääsi kunnolla kuivumaan. Agilityhallillakin käytiin höpsöttelemässä tossut jalassa. Ei tehty rataa, mutta hiottiin puomille pysähtymistä. 
19.4. oltiin ryhmänäyttelyssä Simpeleellä. Tuomarina oli Matti Tuominen. Enkuissa yksikään uros ei saanut ERI:a! Ei multijunnuvalio eikä Uljaskaan. Tuomari ei tykännyt ei sitten yhtään meidän esittämistä pojista. Tuloksena siis EH. Nartut saikin sitten kaiken. :D Ja kasvattajaryhmä oli ROP-kasvattajaryhmä ja lopulta BIS2! :) Mukavaa oli viettää näyttypäivää loistavassa seurassa! :)


OP Kir Royale, OP Orang-A-Tang, OP I Fhéin, Op Obsession
Koko jengi kiinnostui tuomarin vinkulelusta :D
Nyt ei sitten ole näyttelyitä suunnitteilla. Olen tyytyväinen etten innoissani ilmonut Uuta Varkauteen, sillä siellä olisi ollut tuo sama tuomari kuin Simpeleellä. Luulen, että kyllä me kesän aikana johonkin ryhmänäyttelyyn mennään ja sitten elokuussa Elokareliaan. :)

Agilityä ollaan treenattu säännöllisesti ja varsinkin niitä kontakteja, tarkemmin puomia, on treenattu miltei kyllästymiseen saakka. Sen treenamisessa tulikin eteen yllättävä ongelma, josta tulen kirjoittelemaan myöhemmin lisää. Tavoitehan oli, että Vappukisoihin meillä olisi ollut toimiva puomi, mutta toisin kävi... 

Vappuna kisattiin oman seuran kisoissa kolmen radan verran. Perjantaina yksi hyppyrata ja lauantaina kaksi agilityrataa. Tuomarina kaikilla radoilla oli Minna Räsänen. Vaikeita ratoja oli Minna tehnyt! Putkiansat koituivat meidän kohtaloksi. HYLlytettiin kaikki kolme rataa, mutta kaksi niistä hylätyistä oli mielestäni hyviä. Videoita katsoessa tajuaa, miten hölmöjä ratkaisuja tein itse. Radan lukemisessa on paljon puutteita. Ja kakkosen radat ovat selkeästi haastavampia kuin osasin ajatella. Toki ratojen haastavuus on tuomarikohtaista, mutta nää oli miulle varsinkin haastavia. Virheistä oppii. :) 

Alla videoituna molemmat lauantain agilityradat. Hyppyradasta tulee video myös, kunhan sen saan itselleni kaverin tabletin syövereistä. :)


Seuraavat agilitykisat olisi Savonlinnassa parin viikon päästä. Ennen kisoja ollaan menossa Uun kanssa Sari Vähäniityn agilitykoulutukseen. :) 
Pian myös jäädään treenitauolle, sillä keskikesällä me ei kisata kuitenkaan. Keskitytään kesästä nauttimiseen, kunnon kohottamiseen, leikkimiseen sitten aloitetaan estevarmuuden vahvistaminen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti