sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Mikä reissu Lappeenrantaan!

Lauantaina pakkailtiin kimpsut ja kampsut autoon ja suunnattiin agilitykisoihin Lappeenrantaan. Kisojen järjestänä toimi LAU eli Lappeenrannan Agility Urheilijat Ry. Heillä oli todella mukavat puitteet kisata. Uudehko halli keinonurmikentällä. Halli oli kylmä, mutta onneksi ilma ulkona oli sen verran lämmin, ettei ongelmia ollut koirien pitämisessä autoissa ratojen välillä.

Uljas oli ilmoitettu kahdelle radalle. A- hyppyradalle ja B- agilityradalle. Tuomarina näillä radoilla toimi Elina Hannikainen. Elina olikin suunnitellut kinkkiset radat, molemmilta radoilta löytyi kohdat, joita joutui ihan tosissaan miettimään ja suunnittelemaan.

B-rata meni varmistellessa. Linjat venyi ohjaajalla, kun tuli niin varmisteltua ettei U karkaa ihmisten luo. :D Keinulta hyvä suoritus ja puomin keskiosa hieman hidas, mutta muuten tehtiin puhdas rata! Yliaikaa kertyi 0,61 sekuntia ja tällä tuloksella saatiin kiivetä korkeimmalle palkintokorokkeelle. Vau Uljas! :) 
A-radalle lähtiessä en kokenut mitään suorituspaineita. Radan alku, ensimmäiset kolme estettä, oli haastava. Riskillä mentiin ja se toimi! Ainoa ajatus radalle lähtiessä oli, että nyt mennään rennosti ja mahdollisimman lujaa. :D Tämä ajatus siivitti meidän nollatuloksella maaliin, aikakin riitti ja sijoituttiin luokan toisiksi ja saatiin ensimmäinen LUVA kakkosluokasta! 

Kannatti istua monta tuntia autossa. :D Kisoissa oli tosi rento tunnelma, radat olivat haastavia ja kivaa oli nähdä Lappeenrannassa asuvaa kaveria ja hänen springereitään. :) 
Kiivettiin sinne korkeimmalle korokkeelle :)
 
1. Veera Kiuru & Doni LAU
2. Satu Kokkonen & Uljas POKS RY
3. Tiina Hiltunen & Nessa JOA
Viikolla olin käynyt Sohvin Valinnassa Orijen ostoksilla. Kaipasin kisa- ja näyttelyreissuille ruokaa mukaan otettavaksi, joka olisi mahdollisimman luonnonmukaista ja helppoa ottaa mukaan. Testiin lähti Orijen Adult Dog ja se osoittautui hyväksi tuotteeksi. Päädyin turvottamaan nappulat jo edellisenä iltana ja aamuun mennessä ne olivat turvonneet hyvin. Normiruokinnassa niitä ei kerkeisi turvottamaan, sillä se kestää piiiitkään. :D
Lisäksi shoppailureissulta tarttui mukaan Glukosamiinia, jota tarjoilen molemmille pojille.

Kisoissa ratojen välillä tarjoilin Fitdogin Energy & Rehydrate -juomaa sekä pari ruokalusikallista turvotettuja Orijen nappuloita. Hyvin toimi. Tuntui, että Uljas olisi ollut hyvässä ja virkeässä kunnossa kisaamaan vaikka kaikki kolme rataa. Kisojen lopuksi, söi molemmat pojat turvotettujen nappuloiden jämät ennen kotimatkaa, Uljaksella höysteenä vielä Fitdogin Recovery -juomaa. 

Tänä aamuna oli herätessä vastassa kaksi hyvin pirteää ja hyvin nukkunutta spanielia. :) Leikkiminen alkoi heti aamusta ja molemmat olivat valmiita lähtemään metsälenkille riehumaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti