perjantai 23. tammikuuta 2015

Vetohirmut Royal & Hilla

Hei!

Aloitan uutena bloggaajana täällä ja elämäni ensimmäisessä blogipostauksessa voisin vähän kertoa minun ja koirieni taustoista. 


Näppäimistön takana istuu Krista. Olen syntynyt Oululais perheeseen, jossa isä on metsästänyt koko elämänsä. Minun ollessani pieni tyttö, tuli meille ensimmäinen bretoni uros. Ennen koiran tuloa meille, kävimme kirjastosta lainaamassa isot kasat erilaisia koira- ja rotukirjoja. Yhdessä kirjassa oli hauska kuvaus bretonista tekstin lopussa "... ja aina valmis leikkimään lasten kanssa". Voitte kuvitella kuinka joka päivä, kun isäni tuli töistä kotiin juoksimme sisaruksieni ja kirjan kanssa hänen luokseen ja pyysimme lukemaan juurikin tuon kohdan. 


Niin meille sitten tuli ensimmäinen bretoni uros...


Ja tuli toinen...


Ja kun muutin omilleni tuli myös kolmas...
Ensimmäinen bretoni poikamme jouduttiin nukuttamaan ikiuneen kunnioitettavassa 12-vuoden iässä, juuri 18-vuotis syntymäpäivänäni. Toinen bretoni uroksemme elelee rentoja 11-vuotiaan eläkepäiviä vanhempieni luona ja minun päiviäni ilahduttaa Hilla -neiti täällä Joensuussa :)Hilla & Nelson-pappaIsäni hoitaa koirien kanssa metsästyksen. Minä keskityn lähinnä koirahiihtoon, ja nämä blogi tekstitkin tulevat pitkälti pyörimään koirahiihdon ympärillä.Koirahiihtänyt olen lainakoirilla 14-vuotiaasta saakka välillä enemmän ja välillä vähemmän. Nyt minulla on sijoituksessa doopermanni uros Royal, jonka kanssa ollaan päästy hyvin treenailemaan ja tarkoituksena olisi kilpailla enemmänkin. Tervetuloa siis seuraamaan meidän matkaa ja kilpailuja koirahiihdon saralla :)


Royal
Hilla

Treenien jälkeen väsyttää.-Krista, Hilla & Royal

3 kommenttia: