tiistai 16. syyskuuta 2014

Agilitykilpailut 14.9.2014

Osallistuin Uun kanssa kahden radan verran oman seuran (PoKS ry) agilitykisoihin. Tuomarina toimi Anne Savioja. Annen radat ovat haastavia ja kerran aikaisemmiin ollaan hänen radoillaan oltu. Silloin ei päästy montaa estettä suorittamaan, kun U ei pysynyt kontrollissa ollenkaan.

Menestystä ei tullut näissäkään kisoissa, tulokset tehtiin kuitenkin molemmilta radoilta. A radalta yhteensä 15 vp ja yliaikaa ja B radalta 10 vp + yliaikaa. A rata tuntui äärimmäisen hyvälle! Luotin koiraan, selvittiin radan pahin kohta kunnialla (kaksi ensimmäistä estettä oli suoraan kolmosluokan radasta) ja keppien ohjaus oli oma moka. B radalla U kävi moikkaamassa tuomaria, yhtä ratyöntekijää ja hidasteli kepit, mutta loppurataan olin tyytyväinen.

Olen vieläkin onnellinen tuosta A radasta. Se oli AGILITYA! Saatiin radan jälkeen paljon hyvää palautetta ja kaverit kehui, että nyt oli vauhtia. Tulipa hyvä mieli! :) 

Kävin kisaviikolla ostamassa Sohvin Valinnasta Fit Dogin Energy & ReDydrate juomajauhetta. Sitä oli kisoissa mukana. Ratojen välillä syötän Kronch Pemmikan energiapatukkaa. Juomajauheen tarjoilun aloitin jo edellisenä iltana ja jatkoin vielä kisapäivän iltana. Maistuvuus oli loistava! Suosittelen!

Nyt vain uusia kisoja suunnittelemaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti