tiistai 5. elokuuta 2014

Kuuma, kuumempi, kuumin Sawo Show 2014

Miten se aina onkaan, että Kuopion näyttelyviikonloppuna on aina helle?! :D Me käytiin Uun kanssa nauttimassa tästä helteestä perjantaina sekä sunnuntaina. 

Perjantai aamu ei alkanut ihan suunnitelmien mukaan, ja harkitsin vakavasti kotiin jäämistä. Onneksi tuli kuitenkin lähdettyä! :) Helteestä huolimatta U jaksoi esiintyä iloisesti ja tuomari tykkäsikin nuoresta miehestä kovin. :) Tuloksena upeasti todella kovassa seurassa KÄY ERI1 SA PU3 VASERT! Olipa taas valioituminen lähellä! :D Ja arvostelu oli todella miellyttävää luettavaa! :)

Kuva otettu kotipihassa, sillä kepo ei päässyt mukaan perjantaina ;)


Lauantai huilailtiin kotona, illalla pikainen mahakarvojen pesu ja sunnuntaita odottamaan. Jännitti kovin, sillä sunnuntainakin oli enkuilla australialainen tuomari. Näyttelypaikalla luetteloa katsoessa totesin, että tänään ei menestystä tule. Ja oikeassa olin, mutta tuomari oli tiukka ja U sai todella hienon arvostelun ja tuloksena KÄY ERI2 SA.
Sunnuntai oli lauantaitakin kuumempi ja iloisesti U jaksoi esiintyä. :)
Uljas ja käyttöluokan voittaja Multi CH Zelini's Premier League

Niin on tämän kesän näyttelyt nyt taputeltu. Harmittavan lähellä valioituminen useaan kertaan, mutta silti niin kaukana. Seuraava mahdollisuus valioitumiseen on Valko-Venäjällä syyskuussa. Koira lähtee reissuun, kun omistaja jää tekemään töitä. :( 
Lokakuussa suunnataan Viroon ja eiköhän me pyörähdetä Jyväskylän kv:ssa sekä messarissa joulukuussa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti