maanantai 28. heinäkuuta 2014

Syömissähläystä

Mökkilomailun säpinöitä polulla


Voi elämän kevät, että näiden koissujen kanssa on olemista joskus! Tänään suunniteltiin ruuaksi seitiä ja raakaa kananmunaa sekaan. Kolme pakettia seitä sulamaan ja sitä odotellessa.....

Mies yhtäkkiä huutelee, että missä on yksi seipaketti...no, olohuoneessa revittynä ja sisältö syötynä. Hetkeä myöhemmin pitelimme sadetta ja ukkosta autokatoksessa ja eikös Kun tullut kodin takaovesta herkullinen sipulileivän kappale suussaan....Jaahas... Taas oli rosvo käynyt asialla, mutta kuka? Miten jaetaan loput ruuat? Syylliseksi ei ilmottautunut kukaan, mutta epäilyt kohdistuvat galgoihin, koska kenties ylettyvät ko. paikkoihin, missä ruuat olivat. Mutta kumpi? Ja siitä huolimatta on osilla saattanut olla kuka vaan.

No, pelkällä olettamuksella ja sillä tiedolla, että Kun söi aika ison satsin leipää ja suurella todennäköisyydellä Zape kalapaketin, jaoimme loput sapuskat. Sateen jälkeen ja lämpötilan laskettua sitten olikin hyvä pitää hyvät hillumiset sen päälle pihalla. Elämähän on ollut lomalla sitä, että takaovi on auki ja me ja koirat on valintansa mukaan sisällä tai ulkona. Näillä helteillä ei ole tarvetta kovin suuriin ponnistuksiin ollut. Pihalla on kohtuullisen kokoinen uima-allas, mutta nää meidän tyypit ei osaa hyödyntää sitä. Tänään vähän puoliväkisin kastettiin pikkujäbät siinä ja luulen, että nekin huomasi, miten kivan viileä olo tuli. 

Aamulla kävimme Noljakan koirapuistossa ja siellä on puiston loppusilaus tai parannus menossa. Hiekkakasa oli ilmaanut sinne ja huomasimme, että portin lukot oli auki. Teimme väliaikaisen virityksen siihen talutushihnalla ja kohtapa traktori uusine hiekkakuormineen oli paikalla. Joten lähdöt tuli puistosta aika vikkelään. Hyvä juttu kun laittelevat puistoa kuntoon, sillä se onkin ollut aika keskeneräisen oloinen. Viimeksi keräsin kourallisen lasinsiruja puiston peräosasta. 

1 kommentti:

  1. minä olen erinäisten kertojen aikana kerännyt sieltä ainakin 40 sirpaletta pois, mitäkähän täytemaata sinne onkaan kuljetettu.... no tämä uusi kama näytti oikein hyvältä hiekalta, toivottavasti tekevät siitä "isojen" puolesta kanssa yhtä hyvän kuin "pienten" puoli on jo ollut pitkän aikaa

    VastaaPoista