maanantai 21. heinäkuuta 2014

Ristiina kr 19.7.2014

Lauantaina vietittiin paahtavan kuumaa hellepäivää Ristiinassa. Onneksi päästiin kaverin telttaan majoittumaan ja koiruuksilla olikin siedettävät oltavat kuumuudesta huolimatta. 

Tuomarina enkuilla Petra Bannach Saksasta. Miellyttävä tuomari! :) Jakoi miltei kaikilla ERI:n ja SA:n ja rankkasi sitten PU ja PN kehissä nopealla tahdilla koirakoita pois. 

Tämä tuomari tykkäsi raskasrakenteisista ja isoista koirista. Oma Uljas on tällä hetkellä todella hoikassa kunnossa, rasvaprosentti ihan olematon. U oli selvästi PU porukan pienin. Tuomari kuitenkin tykkäsi ja sijoitus hienosti PU 3. Serti niiiiin lähellä, mutta tällä(kin) kertaa tyytyminen VARASERTiin. 

U liikkeessä yksilöarvostelussa

Tuomari käsitteli koiria todella hyvin! :)

Vapaana seisotus ja liikkeelle lähtö
JMVA Ocean Pitfal Kir Royale 2,5 v.

Sain myös kunnian esittää näyttelyssä kaverin koiran, MVA Ocean Pitfal Jelly Bellyn. :) Hienosti Daisy malttoi esiintyä miun kanssa. Olen otettu, kun miulle on nyt luotettu esitettäväksi "vieraita" koiria. :) Daisy sai hienon arvostelun ja tuomari vielä kehui Daisya, mutta totesi että tällä kertaa taka-askeleen ponnettomuus toi "miinusta". Daisyn tulos VAL ERI 2 SA "PN5". Kiitos Sabinalle Daisyn luottamisesta miun käsiin! <3

MVA Ocean Pitfal Jelly Belly 4 vuotta
Mukava päivä ja huippua nähdä taas iso liuta tuttuja! :) Kuopiossa tavataan parin viikon kuluttua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti