perjantai 18. heinäkuuta 2014

Näyttelymatka Latviaan

Mikäpä parempi tapa aloittaa kesäloma, kuin suunnata loistavassa seurassa Latvian Ogreen koiranäyttelyyn! Kolme ihmistä ja viisi springeriä pakkautuivat autoon ja suuntasivat keulan kohti Latviaa. :) Aivan mahtava reissu!

Näyttely oli kaksi päiväinen. Ensimmäisenä päivänä Ogre Winner -näyttely ja meidän tiimi räjäytti potin! Kaikki koirat saivat mitä lähdettiin hakemaan. Uljas hienosti PU3, SERT ja Ogre Winner 2014! :) Lainahandlattavani Mytty PN1, JUNSERT, VSP JUN, VSP! <3 Kirsikkana kakun päällä parikilpailussa oma Uljas ja lainakoira Chili BIS 4 pari sekä kasvattajaryhmä BIS 2! :D Ei ollut riemulla rajaa!

Kasvattajan seisottama tuore Ogre Winner 2014! <3
BIS 4 pari: Ocean Pitfal Kir Royale & Ocean Pitfal Jai Ho

 
BIS 2 kasvattajaryhmä :)

Sunnuntaina tulokset oli laimeammat, mutta ei haitannut. :) Juniorinarttu "meidän tiimistä" VSP ja kasvattajaryhmä taas BIS 2! :)
Nimettiin U ja Chili aviopariksi. Niin somia ne oli yhdessä :)
Tuomari oli koko kolmikon mielestä mielenkiintoinen :D
Sunnuntaina ajettiin Pärnuun yöksi. Matkalla pysähdyttiin Latviassa merenrantaan juoksuttamaan koiria. :) Koko lauma nautti täysin siemauksin vapaudesta ja viileästä merivedestä! :)

Kun U joskus saa viimeisen sertinsä Suomesta, tulee siitä samalla myös Latvian valio. :) Uutta reissua on jo suunnitteilla. Täytyy vaan toivoa, että töistä saan vapaata reissua varten. :)

Reissussa oli eväänä nappulaa, mutta ihan hyvin olisin voinut ruokkia raa'alla myös reissussa. Yövyttiin kaksi yötä mökkikylässä ja siellä olisi ollut jääkaappi, missä eväät olisi hyvin säilyneet. 

Miinuksena reissussa oli tuliaiseksi saatu korva-/ihotulehdus. Luultavimmin aiheuttajana merivesi. :( Tiistaina katsoin, että pitääpä korvat puhdistaa, kunhan kotiin pääsen ja keskiviikkona korvat jo punoittivat ja kuumottivat. Vielä ei ole tarvinnut lähteä antibioottikuuria hakemaan. Korvakäytävät ovat nyt siistit, mutta korvanlehtien iho vielä hieman kuumottaa ja erittää kudosnestettä. Iho ei kuitenkaan ole rikki. Samantapainen ihotulehdus oli viime kesänä alaleuassa ja sekin meni kotikonstein ohi. :) 

Huomenna suunnaksi Ristiina. Viimeisen Suomen sertin metsästys jatkukoon! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti