keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Koiria ja karvoja


Kun kaikki nyt ottaa niitä selfieitä, niin Tobikin päätti ottaa semmoisen. Eikö ole tyylikäs? 

Tobilla oli eilen, tiistaina, suuri päivä. Tobin karkea karva on tehnyt koko koirasta hieman räjähtäneen näköisen ja vihdoin Tobi on niin hyvässä kunnossa, että karva alkoi lähteä. Edessä oli siis ensimmäinen reissu trimmaajalle. Koska tämmöiset jutut on miulle omistajana uusia, päädyin nettiin etsimään sopivaa paikkaa ja löysinkin semmoisen. 

Noviisiomistaja ja ensikertalainen koira saivat aivan ihanan vastaanoton trimmausliike Ti Amon Satu Laatikaiselta. Tobi siis meni karvoineen kaikkineen Noljakkaan ja kun palasin hakemaan koiraa, mahtoi ilmeeni olla näkemisen arvoinen. Kyllähän sitä tiesin, että se kuollut karva siitä irti lähtee, mutta kaiken sen turan alta oli löytynyt ihan oikea koira. :D Tobi oli käyttäytynyt oikein mallikkaasti ja hommaan meni aikaa noin puolitoista tuntia.

Tässäpä pari ensimmäistä kuvaa lopputuloksesta. Uusi karva on silkin pehmeää ja lyhyttä. Ja valitettavasti poistunut karva paljasti myös sen, että painoa saa Tobiin vielä tulla lisää. Ruokavalio saikin heti pieniä lisäyksiä. (niistä lisää myöhemmin)  


Mocca pötkylän kuulumisia seuraavassa päivityksessä, mutta kuten kuvasta näkyy, elämä on rentoa ja lonkat aiheuttaa hieman pulmia. 

Kuva: Susanna KEi kommentteja:

Lähetä kommentti