keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Viipuri Kr 31.5.2014

Lauantaina suunnattiin Uljaksen kanssa Viipurin näyttelyyn yhdessä Uun kasvattajan kanssa. Lähdettiin liikenteeseen jo aikaisin aamulla siltä varalta, että rajalla menee pitkän. Oltiinkin sitten näyttelypaikalla todella aikaisin, ja kehät tietenkin vasta iltapäivällä. Päivä oli aurinkoinen ja KUUMA! Koirien häkit pysyivät onneksi sisältä siedettävinä, kun ilma kulki jokaiselta sivulta ja pahimmalta auringolta suojasi peitteillä (sen häkin, ei koiraa :D ).
U omassa yksiössään.
Uljaksen osalta tulos jäi toivottua laimeammaksi. Tuomarina Per Iversen Norjasta, ja hän kyllä tykkäsi Uusta, mutta valioluokan uros vei voiton ja sen meidän havitteleman Venäjän sertin. =/ Uun oli siis tyytyminen varasertiin. Tuloksena siis AVO ERI1 SA VARASERT.
Ocean Pitfal Kir Royale AVO ERI1 SA VARASERT


Kasvattajan koirilla meni onneksi PALJON paremmin. :D (Valio)narttu oli ROP ja molemmat juniorikoirat sai juniorisertit. Pääsin itsekkin esittämään juniorinartun. :) Uros oli ROPjuniori ja kasvattaja antoi upean juniorinsa miun esitettäväksi BISJUNIOR kilpailuun. Junnuhan näytti kuka on komein ja oli upeasti BIS 3 JUNIORI! WAU! :)
Ocean Pitfal Orang-A-Tang 11 kk
 
BIS 3 JUNIORI
Lisäksi ROP-narttu oli RYP2 ja kasvattaja ryhmä, jossa mukana miun U sekä juniorit uros ja narttu, oli BIS1! Hymy oli herkässä kotiin lähtiessä! ;)
BIS1 -kasvattajaryhmä OCEAN PITFAL (JMVA OP Kir Royale, OP Orang-A-Tang, OP Obsession)
Reissu oli rankka, sekä handlerille että koiralle. Lauantai-iltana ajelin vielä Kotkasta Kerimäelle mökille. Sunnuntai aamuna U herätteli klo. 7, että voisi jo lähteä ulos rallattelemaan. ;) Kaiken kaikkiaan toipuminen reissusta tapahtui todella nopeasti ja jo maanantaina U kävi tekemässä pikaiset aksatreenit hyvällä draivilla. :)  
Kotona on hyvä olla <3
En ottanut reissuun mukaan raakaruokaa. U voitti agilitykisoista Acanan nappulasäkin, joten sitä oli mukana. Heinäkuussa on tiedossa Latvian näyttelyreissu, ja täytyykin miettiä millaisia eväitä sinne otan mukaan. Todennäköisesti nappulaa höystettynä esim. kuivalihalla. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti