maanantai 30. kesäkuuta 2014

Esittelyssä flättipojat

Tässä esittäytyy meidän mustat, kaksi sileäkarvaista noutajaa. Aina iloa ja intoa täynnä ja valmiina töihin: Vode ja Masi.Vode on kolmevuotias uros, jonka kanssa kisaamme noutajien Working Testeissä ja olemme harrastaneet näyttelyitäkin. WT:ssä kisaamme avoimessa luokassa ja näyttelyissä Vode on saavuttanut Suomen ja Viron muotovalion arvot.


Masi on lähes puolitoistavuotias nuori uros, joka tuli taloon kaveriksi Vodelle ja kehittelemään uraa noutajien metsästyskokeissa. Näyttelyissäkin olemme piipahtaneet pari kertaa, sieltä on Masi saanut ERI:n.Meillä pojat ovat työkäytössä molemmat, niin metsällä, treeneissä, kuin silloin tällöin kokeissakin. Treenit ja kokeet vaativat noutajilta fyysisesti paljon, mukana niissä meillä on Fitdogin energia- ja palautusjuomat. Molemmat pojat syövät raakaruokaa, Masi on ollut raa´alla heti pennusta alkaen.

Kirjoittelen tähän blogiin kokemuksia treenaamisesta, näyttelyistä ja erinäisistä tempauksista, unohtamatta koirien lihashuoltoa, energiansaantia ja palautumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti