torstai 15. toukokuuta 2014

Agilitykilpailut Savonlinnassa 10.5.

Viime viikonloppuna ajeltiin Uljaksen kanssa Savonlinnaan. Startattiin kahdella radalla, agilityradalla ja hyppyradalla. Tuomarina oli Minna Räsänen, jonka radalla oltiin jo kertaalleen pääsiäisen kisoissa.

B-rata (eli agilityrata) sujui mukavasti. Jännäsin taas, että kestääkö U miten radalla vai karkaako ratatyöntekijöiden, tuomarin tai katsojien luo. Startattiin kolmantena, joten kiirus tuli ja en ehtinyt ennen omaa vuoroa paljoa tokoilemaan. Palkkasin vaan paljon kontaktista. Rata kuitenkin sujui suht mukavasti. Hypyt olivat vaan välillä hieman liian laajoja ja puomi sekä kepit olivat todella hitaat. Päästiin kuitenkin maaliin ilman virheitä eikä yliaikaakaan kertynyt. Sillä tuloksella saatiin ensimmäinen LUVA ja luokkavoitto! :)

C-radalle (hyppyrata) lähdettiin rennommalla fiiliksellä. Alkuosa aiheutti päänvaivaa, ja pitkään mietin miten sen ratkaisen. Otin riskin ja onnistuin. U vain oli väsynyt ja selässä jumia, joten hyppyradalta tuloksena 10 virhepistettä, kun kaksi rimaa tuli alas. Vauhti oli auttamatta liian hidas ja myös yliaikaa kertyi. Tällä radalla ohjasin myös vähän rennommin, enkä varmistellut niin paljoa kuin normaalisti kisoissa. Ja U tuli ohjauksiin eikä haahuillut, joten olin enemmän kuin tyytyväinen.Hyvä fiilis jäi kisoista. Ja olihan se hienoa saada se eka LUVA, vaikkakin huonolla radalla. Parempaankin pystytään. Nyt on käytetty poikaa fyssarin käsittelyssä ja selästä löytyi jumit (missä ne yleensä on jos on). Videolta näkee hyvin, kuinka huonoja käännökset on (vauhti pysähtyy täysin) ja kepit on hitaat. Nyt ei sitten olekkaan tietoa, milloin kisataa agilityssä seuraavan kerran. Kesällä jossain vaiheessa, jos ei mene näyttelyiden kanssa päällekkäin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti