sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Polvijärven ryhmänäyttely 6.4.2014

Odotukset eivät olleet korkealla, kun aamulla starttailtiin matkaan. Kannatti kuitenkin lähteä, sillä tulos oli mitä mahtavin! Tuomarina enkuilla Paavo Mattila ja springeri uroksia oli kaikkiaan kahdeksan kappaletta.

Tuloksena AVO ERI1 SA PU2 SERT!
Nyt U on enää yhtä Suomen Sertiä vaille valmis Suomen Muotovalio. Kavereille olenkin jo kerennyt naureskella, että U valioituu ensi vuonna, sillä me näköjään saadaan yksi serti/vuosi. ;)

Tämä viikko on muutenkin ollut täynnä koiraharrastuksia. Treenihallille kerettiin peräti kolme kertaa. Päästiin jopa pitkästä aikaa ryhmätreeneihin. :) Vain ryhmätreeneissä päästään pureutumaan siihen suurimpaan ongelmaan: ihmisiä ei käydä moikkaamassa kesken työskentelyn. ;) 

Yksittäisistä esteistä kontaktit on ne, joihin täytyy keskittyä nyt todenteolla. Niissä sitä urakkaa riittääkin pitkäksi aikaa. Olen valinnut suoritustavaksi juoksukontaktit pysäytysten sijaan ja vauhdin kasvaessa, ei meinaa millään tassut osua kontaktipinnalle. Toivottavasti tulevilla viikoilla on yhtä hyvin mahdollista käydä treenaamassa noita ongelmaesteitä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti