tiistai 22. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen agilitykisat

Joensuun agilityurheilijat järjestivät pääsiäisenä kolme päivää kestävät agilitykilpailut hallillaan pärnävaaralla. Olin Uun kanssa kisaamassa kahden radan verran lauantaina. Sunnuntaina olisi ollut myös ykkösten kisat, mutta jouduin menemään töihin. :(

Kuten jo aiemmin olen maininnut on suurin huoleni ollut ihmisten (tuomari ja ratayöntekijät) luo karkailu kesken radan. Keskityin rataan tutustuessa ja minien ja midien ratojen aikana tarkkailemaan miten tuomari liikkuu radalla, minne ratatyöntekijät sijoittuvat ja mitkä voisivat olla ne pahimmat ansapaikat, jolloin U karkaa. Suurimmiksi haasteiksi osoittautuivat lähdöt ja tietyt putken suut. Varmistelin radalla super paljon ja se kannatti. :)

Tuloksilla ei voi ehken kauheasti kehua, mutta olin tyytyväinen suorituksiin pitkän kisatauon jälkeen. :) Ensimmäiseltä radalta kertyi 10 virhepistettä (keppien aloitus ja yksi rima tippui) ja tuolla tuloksella sijoituttiin kolmanneksi. :) Kaikilla sijoittuneilla 10 virhepistettä. :D :D Eli makseissa ei yhtään nollatulosta. ;)

Toiselle radalle valmistautuessa huomasin itse olevani jo tosi väsynyt ja keskittyminen pätki. Taas keskityin ratahenkilöiden ja tuomarin sijaintiin MUTTA radalla U pääsi karkaamaan sellaisessa paikassa mihin en ollut tajunut varautua. Virhettähän siitä ei tullut, aikaa vain kuluu. Sössin kuitenkin itse yhden putkeen lähetyksen ja U suoritti sen väärin päin, joten tuloksena HYL.

Kisakuume nousi! :) Nyt tiedän miten kannattaa valmistautua ja toimia kisapaikalla. Nyt vaan kokemusta keräämään. 

Herra U palkintonsa kanssa. Taisi olla mieluinen lelu ;) Sitä jaksoi vielä retuuttaa kotona kisojen jälkeen.

Kisa-aamuna ruokin Uun kevyesti. Kukapa sitä täydellä mahalla haluaa urheilla? Aloitin nesteytyksen jo edellisenä iltana Flying Dogin Mineral Drinkillä, tarjoilin sitä myös aamulla, ja kisasuorituksen jälkeen tarjolla oli Fit Dogin palautusjuomaa. Maistuvuus oli tosi hyvä! Lisäksi tarjoilin Ziwipeakin kuivalihaa valmistautuessa (tokoa tehdessä ja kontaktia varmistellessa) ja suorituksen jälkeen palautusjuoman seassa makua antamaan ja juomista varmistamaan. U oli kisapäivän jälkeen odotettavasti väsynyt, mutta palautui tosi hyvin ja seuraavana päivänä virtaa riitti. :) Kunnon ja palautumisen puolesta olisi voitu hyvin kisata myös sunnuntaina. Harmi vain, että työt sotkee vapaa-aikaa. ;)

Valitettavasti kisasuorituksista ei ole kuvia eikä videoita. :( Olin niin jännittynyt, etten tajunnut pyytää ketään kaveria kuvaamaan. :D 

Seuraavat agikisat näillä näkymin vappuna PoKS:n kisoissa ja sitten Savonlinnassa 10.5.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti