lauantai 8. maaliskuuta 2014

Synttärihulinaa

Tänään lauantaina vietettiin Sohvin Valinnan 1-v. synttäreitä. Nopeasti se aika menee! :) Avajaisissa käytiin tutustumassa liikkeeseen Manun kanssa, ja nyt oli Uljas mukana juhlahulinoissa. :)


Meitä oli pyydetty mukaan tokonäytökseen, vaikka tokon harrastajia ei varsinaisesti ollakkaan. Harmi, että ilma oli todella kehno. Räntää satoi ja tuuli oli kylmä. Vähän aikaa pihalla puuhasteltiin ja saatiin todella hyviä vinkkejä kotona treenaamiseen Seija Rämöltä. :) Varsinkin häiriötreeni, eli U istuu miun vierellä perusasennossa ja saa palkan aina ottaessa kontaktia minuun, tuli suureen tarpeeseen. Lisäksi treenattiin luoksetuloja, ruudun alkeita ja takapalkkaa. Varsinkin tuo takapalkan käyttö on varmasti toimiva meillä myös agilitytreeneissä. Paljon hyviä keskusteluja käytiin mm. noudon opettamisesta ja kaukokäskyjen alkeiden opettelusta. Taisi tokokärpänen puraista meikäläistä ihan kunnolla. :D

Yksi monista hyvistä keskusteluista :)

Koirahieroja Maaret Sorjosen käsittelyssä kävi myös U. Nuori herra nautti silmin nähden rentouttavasta hieronnasta. Taisi vielä lihaksissa painaa eilinen agilitykoulutus sekä aamupäivän tokoilut pihalla. ;) U olisi halunnut jäädä käsittelyyn loppu päiväksi. :D
U nauttimassa Maaretin käsittelystä. :)

Olin juttusilla myös Tmi Iloisen Eläimen Hanna Kososen kanssa. Jutusteltiin tulossa olevasta sienikurssista ja jos vain ajat osuu hyvin töiden, näyttelyiden ja agilitykisojen lomaan ollaan ehdottomasti mukana!

Olipa mukava päivä! Ja huippua oli nähdä paljon tuttuja! :) Kiitos ihanasta päivästä Sohvin Valinnan porukalle! Kesän tokokoulutusta odotellessa! ;)
Iloisia asiakkaita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti