maanantai 31. maaliskuuta 2014

Rellis, Rellis ja vähän muutakin

Taas oon muutama hetki vierähtänyt edellisestä tekstistä, mutta nytpä onkin kerrottavaa enemmän. Välillä kun tuntuu, että meidän elämä on sen verran tasaista, ettei oikein "keksi" kirjoitettavaa.

Ärinää

Rellis on kuluneen kevään aikana omaksunut ikävän tavan, se hyökkii Mocan kimppuun. Käytös on hyvin satunnaista, mutta ilman vekkejä ei olla selvitty. Onneksi saan tällä viikolla avuksi asiaa käsittelemään Iloisen Eläimen Hannan. Koirien totaalinen eristäminen toisistaan ei ole vielä onnistunut, sillä ensimmäinen kokeilemani koiraportti oli väärän levyinen oveen, ja toisesta Rellis meni yli. Toivon kovasti, että tähän asiaan löytyy joku ratkaisu. Mutta jatkossa pääsette seuraamaan myös tätä tilannetta. Kunhan Hannan vierailu on takana, paneudun yhdessä blogitekstissä pelkästään tähän asiaan. 

Ihana aurinko
Arkitavat

 Mainitsin jossain vaiheessa, että ilmoittaudun Relliksen kanssa Iloisen Eläimen arkitapakurssille. Ensimmäinen treenikerta meillä jäi valitettavasti väliin, mutta eilen oltiin harjoittelemassa "jätä" käskyä, omistajan lähellä pysymistä ja luoksetuloa. Rellistä selkeästi jännitti muiden koirien läsnäolo. Namitkaan eivät meinanneet maistua. Onneksi tilanne tasoittui, kun otettiin enemmän välimatkaa muihin koiriin. Uskon että meille on kurssista ainakin se valtava apu, että Rellis oppii toimimaan ja olemaan kuulolla myös muiden koirien läsnäollessa. Luoksetulon Rellis suoritti podetyyliin mielettömällä spurtilla. Ei me turhaan ootella viehetreenien alkamista. Mitähän muuta 

En tiedä kuvittelenko, vai onko Mocan iho todella paremman näköinen nyt, kun kookosöljyä on syöty kuukausi. Ainakaan en löytänyt etsimälläkään kuivia, punottavia kohtia. Muutenkin koirilla on karvapeite yllättävän hyvässä kunnossa näin karvanlähtöaikaan. 

Viime viikonloppuna käytiin ulkoilemassa oikein urakalla koirakaveri Sisun ja omistajansa kanssa hiekkamontulla. Koirat sai Tobia lukuunottamatta (luoksetulo vielä työnalla) rellestää vapaana. Kaikki kuvat onkin tuolta reissulta ja kuvaajana Sisun omistaja Alisa.  

Lopuksi vielä Tobin lällätys. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti