maanantai 17. maaliskuuta 2014

Pieni muistutuksen sananen meille jokaiselle..

Useimmat raakaruuat yleensä ovat pakasteina (lukuunottamatta esimerkiksi valmisaterioita, joita saa marketeista kylmähyllyiltä..), joten ne tulee ottaa sulamaan päivää/kahta aikaisemmin, ennenkuin ne koirille syöttää.
Toki luita voi esimerkiksi tarjota hiukan kohmeisena tai jopa jäisenäkin ajanvietteeksi, mutta täysin jäisiä ruokia ei tule useasti antaa.

Sittenkun nämä ko. jäiset ateriat ovat mahdollisesti siellä jääkaapissa niin ne kannattaa muistaa sieltä syöttää! :D
Nimimerkki minä kirjoitan nyt ihka ihanan hetki sitten tapahtuneen episodin, joka tuossa tapahtui:

Kirjoittelin täällä aijemmin (päivää en uskalla edes miettiä mikä se mahto olla) siitä, kuinka Taika nirsoilee poron jauhelihan syönnin kanssa.
Siitä lähtien pötkö on aikaansa vietellyt jääkaapissa. Tänään töistä tullessani sitten aloin jostain kumman syystä, alitajuntako lie vai mikä, penkomaan jääkaappia ja kaskummaa, pötkö oli edelleen alimmaisessa laatikossa!
Tästä syystä nuuhkin sitten jääkaappia ja en huomannut että siellä mikään paha haju olisi leijjaillut. Nostin sen pötkön, joka oli pakastepussiin laitettuna, pois sieltä ja mitä kävikään.. pussi oli täynnä pötköstä valunutta verta ja lihanestettä ja tottakai se pakastepussi fuskasi!! Pötkö oli siis auki, koska olin tästä jo aikaisemmin Taikalle yhden aterian antanut.

..Lopputuloksena oli verinesteessä oleva minä sekä koko keittiö..! Ja mitä siihen hajuun tuli, niin voisin kuvailla sitä pahemmaksi kuin mädännyt liha.
Olin siis unohtanut jotenkin ihmeellisesti nakata pötkön aikaisemmin sieltä pois. Teki mieli päästellä ärräpäitä sun muuta, mutta mitäs se siinä enää olis auttanut.

Pakastimesta otettu ja sulatettu liha ei säily kauaa jääkaapissakaan, joten hyvät ihmiset, muistakaa syöttää ne ruuat sieltä koirallenne ennenkuin ko. kömmähdys sattuu!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti