keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Päivän MENU


Tänään siis päivän menuna on, tai oikeastaan oli, poron luuton jauheliha. Taika oli eri mieltä asiasta - tarjolla olisi pitänyt olla jotakin maittavampaa!
Ilme, joka ruokakupilta minua kohti kohdistui, oli sitä luokkaa "jos katse voisi tappaa, niin olisit jo kuollut.." Ruoka jäi syömättä.
Taika siis nirsoilee tälle poron luuttomalle jauhelihalle. Nirsoili jo aikaisemminkin, mutta tänään päätin kokeilla oliko se vain joku hetken viiraus..Jami!
Koetin silloin aikaisemmin tätä tarjota greenistä, ei kelvannut siitäkään saati tavan ruokakiposta. Periksi en koiralle anna, nostan kupin pois jos ruoka ei uppoa ja sitä tarjotaan seuraavalla kerralla uudelleen. Taika on niin fiksu koira, että jos saa tahtonsa läpi niin se on sitten ja pysyy, joten en luovuta. Ja koiraihmiset on minulle toitottaneet sitä, ettei koira nälkään kuole. Se syö sitten kun on syödäkseen.
En ymmärrä mikä tässä sapuskassa nyt ei ole Taikan mieleen, poroa kuitenkin muuten syö ongelmitta. Osaisiko joku antaa osviittaa asiaan?
En todellakaan usko, että tässä tuotteessa olisi mitään vikaa, nyt syy on koirassa. Mutta miksi.... Millekään muulle ruoalle Taika ei nirsoile.

Olen pohtinut, onko tämä käytös nyt jotakin mielenosoitusta, tai että Taikalle on noussut joku mahdottoman lemppariruoka, jota voisi syödä aina vaan, ja siitä syystä nirsoilee tälle. Mutta luulisi tässä tapauksessa, että nirsoilisi sitten muillekin. En ymmärrä. Täytyy seurata asiaa. Apua varmasti saan (ja saankin) myös SVT:n tyttösiltä :)


Tämän päivän suunnitelmissa olisi lähteä juoksuttamaan Taikaa maalle. Koiralle on patoutunut varmasti jotakin piilo energioita, vaikka se sohvaperunalta on näyttänytkin. Minun flunssani alkaa olla parempaan päin, vaikka kuitenkin päänupissa tuntuu pyörivän jotakin ylimääräistä edelleen. Nyt kun olo kuitenkin on jo parempi verrattuna aikasempaan, niin on pakko lähteä haukkaamaan vähän raitista ilmaa.
Mieheni mummon kotipaikalla on ihanat maastot ulkoilla, joten käännämme auton keulan kohti sitä paikkaa!

Taika nauttii irti olosta ja vapaana touhuamisesta. Ihan tutkittu juttuhan se on, että koira saa purettua paljon enemmän energiaa irti juostessaan, kuin esim. 5km hihnalenkillä. Nyt kun tämän tähän kirjoitin, niin onhan tuo jo pääteltävissä maalaisjärjelläkin.. Äly hoi, älä jätä! :DPitkäkinttuni

Ihanan aurinkoista päivää teille kaikille! <3

Ps. TOIVOTAN VIELÄ KERRAN PALJON PALJON ONNEA 1-VUOTIS SYNTTÄREISTÄ SOHVIN VALINNALLE! Monia ihananihania ja antoisia vuosia teille vielä eteenpäinkin.

3 kommenttia:

 1. Heips! Meillä Ron nirsoili alkuun muutamalle ruualle. Esim. Hevosen palaliha oli hyi hyi. Kippasin annoksen pannulle ja paistoin voissa ja johan uppos. Voisithan sä kokeilla vähän ruskistaa sitä lihaa pannulla ja vaikka sekoittaa siihen jotain herkkua...vaikka kananmuna tai juustoraastetta. Aina ei oikein pysy perässä näitten viirauksille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Täytyy kokeilla jotain fiksausta :)

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista