sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Onnistunut ohitusKävimme tänään täällä blogissakin esiintyvän Estrellan ja emäntänsä Marin kanssa harjoittamassa ohittelua näiden meidän häiriköiden kanssa. Meillä oli vaan Zape mukana. 

Ihan käsittämättömän hyvin se käyttäytyi! Marssi ensin Estrellan perässä ja sitten mentiin melkein rinta rinnan. Oikeita ohituksiakin kokeiltiin Karjalan lihajalosteen autiolla pihalla. Alkumatkalla tosin Zape lonti taas omalla päätä roikottavalla tyylillä, mutta loppulenkistä asentokin parantui. 

Mikä lie viirasi tällä kertaa. Liekö uusi ympäristö hämmensi, vai mikä? Yksi paniikki sentään tuli kun iso tukkirekka meni ohi. Poika säikähti oikein tosissaan, mutta rauhottui nopeasti kun sai meiltä tukea.

Voi että, kun haaveksin, että päästäisiin tässä keväällä oikein kunnon lenkeille koko lauman kanssa! Onhan koirapuistossakin ihan kivaa, mutta itse tykkäisin kävellä vähän monipuolisemmin. Oma piha on jäässä osittain, vetinen ja kurainen...jee...huusholli ei pysy kovin kauaa puhtaana. Kesää täälläkin koko sydämmestä odotellaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti