sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Meidän viikonloppu

Viettelimme pitkästä aikaa taas viikonlopun anoppilassani. Taika oli mukana, niinkuin aina. Se tykkää, kun on paljon ihmisiä joiden syöntiä eritoten voi kytätä. Kun Taika vain kuulee, että keittiön penkki narahtaa, se syöksyy oikopäätä kyttämään vastustamaton pentukatse naamallaan tippuisiko sille joitakin herkkuja kenties..

Todistusaineistoa kyttäyksestä
Meillä oli tarkoituksena lähteä pilkille läheiselle lammelle lauantaina, mutta aamupäivän kaunis aurinkoinen ilma muuttuikin pilviseksi ja tuuliseksi. Päätettiin siirtää reissu seuraavalle päivälle, josko olisi parempi keli...

Tämän päivän keli ei kyllä tainnut sen parempi olla, kuin eilinenkään, kovan tuulen takia. Aurinko tosin lämmitti ihanasti ja pitkien tuumailujen jälkeen alettiin pakkailemaan pilkkikamppeita ja nuotioeväitä autoon. Turasin Taikalle vaatetta päälle ettei se kylmäisi, sehän tottakai lähti siis meidän mukaan!

Onneksi lähdettiin. Vaikka hetkittäin kovat tuulenpuuskat tuntuivat siltä, että itsekin lähtee sen mukana lentoon, niin sielu lepäsi auringonpaisteessa, hiljaisuudessa ja kimmeltävällä jäällä. Luonto oli niin kaunis <3 Pienistä asioista sitä ihminen voi nauttiakkin.
Taika kirmaili ja päästeli höyryjä pallon perässä ja metsässä itsekseen touhuten. Koirakin näytti nauttivan. Tuollaisia reissuja sitä ihminen kaipaa (sekä koira). Saa unohtaa arjen ja olla aivan rauhassa.
Kalasaalistakin tuli. Niistä ei tosin kuvamateriaalia ole, sillä Taika söi niistä yhden ja muut piti laittaa äkkiä pussiin etteivät lähde tuulen mukana. Pienenpieniä ahvenia, saipahan maatalon kattikin jotain syödäkseen meidän reissulta.
Tänäiltana sitten aloitettiinkin matokuuri koirulille siltä varalta, jos kalasta jotakin matosia sattuisi tulemaan. Tarkoitus kun on ollut madottaa Taika tässä kevään kynnyksellä, niin päätinpä tehdä sen sitten nyt!

Lähdettiin aluksi naisporukalla matkaan. Minä, Taika, anoppi sekä mieheni pikkusisko. Perässä tuli sitten appiukko, mieheni kaksi pikkuveljeä, heidän pari kaveria sekä viimeisimpänä muttei vähäisimpänä mieheni.
Jäällä kaasuteltiin moottorikelkalla ja potkiskeltiin potkurilla, jossain vaiheessa sinne ilmestyi jo pulkkakin. Joten voitte vaan kuvitella, hauskuudella ei ollut rajoja! Taika seurasi väsymättä kaikkia edestakaisin. Juoksi hurja jopa kelkankin perässä :D

Lyhyesti ja ytimekkäästi siis, aivan superihana viikonloppu takana! Ja meinasi aivan unohtua, vanhempanikin kävivät lauantai-iltana iltakahvilla 1,5h ajomatkan päästä. Ihana yllätys oli sekin. Onhan omia vanhempia ihana nähdä <3

Loppuun vielä kuvia päivästä :)Nyt me kaikki ollaan raitisilmamyrkytyksen kourissa! Superihananihana viikonloppu takana, näistä minä niiiiin tykkään!
Ensiviikonloppuna lähden sitten taas koira mukanani reissuun Etelä-Suomeen. Nyt otan sitten kameran mukaan ja napsailen kuvia siltä reissulta.


Palailemisiin ja nautitaan kevääntulosta! :)

Väsynyt - mutta onnellinen

1 kommentti: