perjantai 14. maaliskuuta 2014

Joko sen uskaltaa sanoa ääneen... Kevät!!

Kyllä on ihanaa, kun koirat "pakottaa" lenkille joka päivä. Saa hyvin tasoitettua rankankin työpäivän samoilemalla metsässä. Mitään erikoisempaa meille ei edelleenkään kuulu. Tavallista arkea elellään. Ostin itselleni purkillisen kookosöljyä ja sitä oon koirienkin ruoan joukkoon laittanut. Me ollaan nyt tovi menty ilman mitään rasvalisiä, kun Rellis saa niistä helposti ripulia. Tobi tosin syö naudan rasvaa rouheena joka päivä, kun sille saa massaa vielä tulla lisää. Varovasti aloin kookosöljyä ruokaan laittaa ja ilokseni huomasin, ettei se ole Relliksen mahaan vaikuttanut. 

Mocan iho oli syystä tai toisesta päässyt kuivumaan, ja nyt seurailen, on öljyllä vaikutusta siihen. Jos ei ala näkyä eroa, pitää pohtia muita keinoja ihon hoitoon. Tosin muistelisin, että Mocan iho on aina näin karvanlähtöaikaan ollut hieman punottava ja kuiva. Sinkkikuurikin voisi olla kohdallaan. 

Alla kuvia eilliseltä metsäretkeltä. Metsässä pääsee jo liikkumaan kuivin jaloin ja jopa Rellis-rinsessa tarkeni eilen ilman takkia. :) Tobi on unohtanut hihnassa kävelyn alkeetkin kokonaan, kun nenään tulvii ihania hajuja. Poika painaa nenänsä perässä pusikosta toiseen ja tyhmä hihna vain häiritsee. Kun tietenkin ne ihanimmat hajut on aivan eri suunnassa kuin omistaja.

Karvanlähtöaika... eli Mocca piehtaroi paljon

Mocca näki oravan ensimmäisenä. En edes viitsi kertoa, mitä tapahtui noin 2 sekunttia kuvan ottamisen jälkeen. ;)

Hauska tuo tummempi juova Relliksen selässä, näkyy seuraavassa kuvassa vielä paremmin.

Mikähän tästä on mennyt...

I-H-A-N-A haju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti