sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Testissä Aloe Vera gel

Viime viikolla bongasin facebookista Aloe Vera mainoksen Sohvin Valinnan sivuilla. Mainoksen orjana piti saman tien lähteä ostoksille. :D Mukaan lähti siis Aloe Vera geliä purkillinen sekä Fit Dogin palautusjuomajauhetta.


Aloe Veralla on useita terveysvaikutuksia. Sen luvataan puhdistavan elimistöä, lisäävän vastustuskykyä, hoitaa ruoansulatusta ja ihoa. Se auttaa tasapainottamaan elimistön happo- emästasapainoa. Ja mikä parasta! Tuote ei ole vain koirille, vaan sitä voi naukkailla myös omistaja! :) Terveellistä molemmille. ;)

Miks ostin tuotteen? Urheilevan koiran elimistöön kertyy mm. maitohappoa ja ylipäätään erilaisia kuona-aineita aineenvaihdunnan sivutuotteena. Aloe Vera siis auttaa tätä kuona-ainekuormaa poistamaan. Lisäksi näyttelykoiralla turkki on tärkeässä osassa, joten hienoa jos sillä olisi vaikutusta myös turkin hyvinvointiin. Ruoansulatustahan ei koskaan voi tukea tarpeeksi, vaikka mitään mahavaivoja ei olisikaan. :)
Manulle toivon olevan apua erityisesti kuona-aineiden poistoon, että selkäjumit ja kivut helpottaisivat.

Tuote oikeasti toimii! Olen tarjoillut sitä ruoan mukana iltaisin ja aamulla pojilla on aivan järkyttävä pissahätä! Molemmat lorottavat kuin palokunnan hevoset monta minuuttia. Varsinkin Manulle on tyypillistä lyhyet pissat, ja pissan väri on melko tumman keltaista vaikka se saa juomista päivän aikana ruoan mukana reilusti. Toki myös vesikuppissa on vettä tarjolla koko ajan.

Ja vaikutus näkyi jo heti ensimmäisen annoksen jälkeen!

Suosittelen, jos haluaa boostata aineenvaihduntaa! Omaa tai koiran. :) Itse en ole tuotetta vielä maistellut. Täytyy laittaa kokeiluun.

Keskiviikon treeneissä oli mukana palautusjuomaa Uljakselle. Hyvin sekoittuu veteen, tuoksu on kuin lihaliemessä ja hyvin maistui nuorelle miehelle. 

Virkeä Manu. Se leikkii, riehuu, venyttelee ja nukkuu selällään sohvalla. <3

Pallohullu ja sen kaveri :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti