keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Green - Interaktiivinen ruokakuppi

Lammas-fasaani odottaa syöjäänsä
Investoin tänään "greenin", eli interaktiivisen ruokakupin. Kuppi jäljittelee ruohoa, josta koiran täytyy saalistaa ruokansa. Ja voin kertoa, etten kadu tätä ostosta ollenkaan!

Taikalla on tavaksi tullut nyt raakaruokinnan aloituksen jälkeen hotkiminen. Mitä nopeammin ruokakuppi on tyhjä - sen parempi. Joskus jopa tilanne on ollut se, että olen aivan oikeasti joutunut keskeyttämään sen ruokailun kun on kuullostanut että koira tukehtuu. Greeni onneksi estää sen tavan tyystin ja siksipä uskon että tästä tuotteesta tulee meille todella, todella tärkeä. Toivottavasti kestää kovaa kulutusta ;)

Sohvin Valinnassa oli enää jäljellä vain isompaa kokoa, ja pohdinkin siinä sitten, että onko se liian iso meidän vähän yli 7kg termiitille. Suvin kanssa mietittiin ja päädyin sitten ottamaan tämän isomman koon ja onneksipa muuten otin: Taika sai tehdä paljon töitä ruokansa eteen ja ruokailuhetki (joka yleensä kestää pari minuuttia) kesti n. 15-20min.

Tämä on aivan super! En tiedä oliko koira yhtä innoissaan tästä investoinnista mitä minä olen, mutta sinnikkäästi se ruokansa eteen kuitenkin suostui töitä tekemään ;)

Nyt kuvapläjäys ruokailuhetkestä...


Luvan odottelua


Työn touhussa..

...saattaa jäädä paitakin kiinni


NAM!

Suosittelen tätä tuotetta kyllä KAIKILLE! Vaikka ei olisi hotkimisongelmainen koira/kissa, niin tämä aktivoi koiraa samalla kun se saa päivän ateriansa.

(Videota en saanut ladattua, se tulee myöhemmin..)

4 kommenttia:

  1. Meille kans toi!!! Kongi on ollut myös hyvä, mutta kun se kannetaan ruokineen päivineen olohuoneen lattialle, petiin..yms. paikkoihin, niin sotkua pakosti tulee jonkun verran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo kyllä katunu että tällaisen hankin! On ihan huippu, en voi kun suositella! :)

      Poista