lauantai 4. tammikuuta 2014

Matka sujuu rattoisasti... bussissa

Nyt on kotiuduttu reissuista. Lomaa vielä jäljellä ja loppu aika ois tarkoitus pysyä kotikulmilla. Tämä viimeisin, uuden vuoden reissu Savoon tehtiin molempiin suuntiin bussilla. Julkiset kulkuneuvot ja kolme ei ihan taskukokoista koiraa on yhdistelmä, jokaa vaatii hieman järjestelyjä. Meille eniten aiheuttaa ongelmia se, ettei mitenkään mahduta yhteen penkkipariin. Joudutaan siis valtaamaan takapenkki.

Mocalle ongelmia aiheuttaa myös kapea käytävä. Se ei paljosta matkustamisesta huolimatta meinaa millään kulkea sitä pitkin rauhallisesti. Muuten koko laumaa kulkee kyllä hiljaisesti ja mallikkaasti useamman tunnin matkan linja-autossa. Iloksei huomasin myös, että yli kolmen tunnin matkalla oli yksi 15 minuutin pysähdys, jonka aikana pääsin koirien kanssa hieman jaloittelemaan.

Miullahan ei siis ole ajokorttia, joten jos meidän tarvitsee matkustaa, matkataittuu bussilla tai junalla. Molemmista kokemusta löytyy. Juna on koirille mukavampi ja tilavampi, jos saa varattua ison lemmikkipaikan.

Uusiin koiriinkin on tutustuttu viime aikoina urakalla. Oon kyllä enemmän kuin ylpeä varsinkin Relliksestä, joka selviytyi kunnialla myös uusista nartuista. Kun alkuun käy kävelyllä yhdessä, niin ei tuu näköjään mitään ongelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti