lauantai 18. tammikuuta 2014

Kuvailuja ja erikoista ruokailuaTuli käytyä taas koirien kuvaus reissulla pelloilla. Ilma nyt ei ollut kovinkaan "kuvauksellinen", mutta ihan hyviä kuvia saatiin sitten kuitenkin lopulta aikaan kuvattavista. Napsin tietenkin tilaisuuden tullen myös Fidosta kuvia, kun sekin sattui olemaan mukana, tämä pärstä kuva taisi nyt tällä kertaa olla meidän pojasta edustavampi kuin liike kuvat..
 

Fiilistellen
 
Pakkaset taas paukkuvat  ja jalkakäytävät alkavat kohta olla sen verran kivassa kunnossa, että oli hyvä aika hyödyntää joululahjaksi saamani lahjakortti Kicksparkkiin. Kovasti jo odotellaan, että päästään ottamaan sillä kunnon kyytejä, aikasemmin ollaankin jo Fidon kanssa tuollaista päästy kokeilemaan ja ihastuin kyllä vehkeeseen kerta heitolla! Näin talvella pääsee vähemmän juoksuttamaan koiria metsässä ja pelkkä hihnalenkki ei oikein riitä kuluttamaan kaikkea energiaa, ja sitähän lapukalla riittää! Koira-adapteri kiinni tankoon ja menoksi, tällä pelillä saa omaakin kuntoa kohennettua!

Kicksparkkia saa myös Sohvin Valinnasta!

Fido on syönyt barffia jo noin puolitoista vuotta, eikä paluuta entiseen ruokavalioon näy. Niin paljon hyviä vaikutuksia tällä ruokinnalla on kuitenkin ollut ja olen aina ollut luonnonmukaisuuden kannalla. Olen ollut tietoinen eritoten porkkanan vaikutuksista varsinkin luppakorvaisilla koirilla, mutta olen silti silloin tällöin antanut ateroita, jotka ovat sitä sisältäneet.

Noh, korvatulehdushan sieltä eläinlääkärin käynnillä löytyi. On toki voinut tulla muustakin kuin porkkanan syönnistä, mutta jatkossa aion välttää sen käyttöä ja seurata tilannetta, sillä kaikki sokerit voivat vaikuttaa koiran korvien töhnimiseen ja tulehduksiin. Onneksi tämä vaiva saadaan selätettyä lääkkeillä, mutta kannattaa pistää tämä asia korvan taakse, varsinkin jos omistaa koiran, jolla on taipumusta korvien töhnimiseen..

Pistin merkille Fidon erikoisen tyylin syödä kovia luita. Se ei käytä tassuja syömiseen juuri lainkaan! Tässä poika pistelee hyvillä mielin hirven luuta, mutta uskoisin, että homma olisi hieman helpompaa jos käyttäysi töppösiä hommassa kaverina. Nohh, ruokailu tapoja on varmaan yhtä monta kun on koiriakin, eipähän ainakaan saa hotkittua näitä herkkupaloja niin nopeasti.. ;)

Kukas se tässä hommassa tassuja tarvitsee!

2 kommenttia:

  1. Kicksparkki - tuotapa en ole päässyt kokeilemaankaan :) Tosin hurtta taitaa olla vähän liian pieni jos meinaa saada kovemmat kyydit tolla :D

    VastaaPoista
  2. Saa hyvät kyydit vaikka koira olisi pienempi. ;) On nimittäin huomattavasti kepeämpi kuin normi potkuri. Ja nyt kun tiet alkaa olla sulat niin kickbike on loisto vehje myös.

    VastaaPoista