maanantai 20. tammikuuta 2014

IkäväOlimme siipan kanssa viikon verran reissussa. Esikoisemme hoiti koirat nuorimmaisen lapsukaisemme avustuksella. Ihanaa oli, kun saimme jättää koirat kotiin, eikä tarvinnut niitä mihinkään hoitolaan viedä. Olemme joskus keskustelleet aiheesta ja arvelleet, että esimerkiksi Kunille voisi ko. kokemus tuoda mieleen tarha-ajat Espanjassa. 

Mutta arvatkaa miten ikävä noita karvalapsia oli? Ihan hirveä!! Tuijoteltiin kaikki vastaantulevat koirat ja havaittiin kaikki haukkumiset. Teneriffan saarella ei näkynyt onneksi kulkukoiria. Siellä näytti olevan ainoastaan yhdenlaisia koiria....pieniä karvapalloja. 

Sää on tänään järkyttävän kylmä. Lenkille on turha haaveilla menevänsä. Pikapikareissuja tekevät koirat pihaan. En näe vaivan väärtiksi sitä, että puoli tuntia puntataan noille vaatetta hiki päässä ja sitten juostaan korttelin ympäri siitä huolimatta jäässä. Meillä näyttää kipuraja olevan noin -17 astetta. Purkamatonta energiaa tietysti kertyy pakostikkin. Meillä se näkyy niin, että leikeistä tulee herkästi vähän liian totisia, ja epämääräistä piippailua kuuluu. Zape paiskoo petinsä patjaa ja koko petiä pitkin huonetta. Koitan piilotella nameja ja harrastaa muutakin aktivointia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti