torstai 2. tammikuuta 2014

Hanhi-kalkkunalla uuteen vuoteen

Harvemmin joulun alla pääsee metsään treenailemaan..

 Jälleen se vaan vuosi vaihtui. Lumet tuli ja meni, joten metsätreenejäkin on nyt taas päässyt jonkin verran tekemään päivänvalon rajoituksin. Fidon kanssa on tehty tähän asti syksystä oikeastaan lähinnä pallotreeniä taas esiin pulpahtaneen palautusongelman vuoksi. Pallotreeni ja pieni tauko näyttäysivät tehneen hyvää, sillä kekkulointia palautuksessa ei juurikaan ole ollut vaikka dummyilla ollaan nyt tehtykin. Palloa olen käyttänyt paljon myös palkkauksessa, jossa pyrin vahvistamaan mukavaa palautusta iloisesti kannustaen (mutta ei liian, Fidollakin kun sitten saattaa herkästi paukkua yli :D).

Hieman rasvaisempi siipikarja ateria herkkusuille!
 UUSI Mushin hanki-kalkkuna mix on mukavan oloinen sesonki tuote, sillä rasvaisen hanhen koostumus on tasaantunut hieman kalkkunan kaveruudesta. Mainiosti maistui ja tällaisia kahden eri eläimen 500g aterioita voisi olla muutenkin enemmän, pointsit tälle! 

 
Uusi vuosi vaihtui rakettien paukkeessa, meidän osilta tosin melko rauhallisissa tunnelmissa. Fido ei onneksi pauketta pelkää, mutta mukana se silti kulki illan kylättelyillä, yksin en sitä kuitenkaan tohdi jättää ihmettelemään. Lenkillä käydessä pauke tahtoi enemmänkin innostuttaa, varmaan luuli, että jostain kohta tippuu dummy tai sorsa...
 
Näillä eväillä vuoteen 2014 ja saatammepa saada uusia vakio kirjoittajia blogiimme värittämään tekstejämme.. ;)


1 kommentti: