keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Sarin ja Taikan kuulumisia

Pakkaset paukku ja nyt sataa vettä!

Tänne on aijemmin jo muut ehtineetkin kirjoittaa Malin Ekblomin BARF-luennosta, mutta sanon oman sanaseni siitä myöskin. En kadu yhtään että tuli lähdettyä kuuntelemaan sitä luentoa, vaikka etukäteen hirvittikin miten jaksaisin istua 5 tuntia kuunnellen jotakin luentoa (ei ole vahvinta alaani). Aika meni kuitenkin kuin siivillä, olisin voinut istua siellä vaikka koko illan!
 


 

Luennoitsija, eli Malin, osasi hommansa todella hyvin ja on todellakin perillä raakaruokinnasta joten siksikin luentoa oli mukava kuunnella. Meillä oli kasassa siellä ihan huippu porukka, vaikka entuudestaan ei kaikki kaikkia tuntenutkaan. Sain taas paljon hyvää tietoa ja tsemppiä jatkaa raaka-ruokinnan parissa. Ostin itselleni myös Malinin kirjoittaman raakaruokintakirjan, joita saa ostettua myös Sohvin Valinnasta. Suosittelen sitä kirjaa kaikille, jotka vain raakaruokinnasta ovat kiinnostuneita, selkeästi on kerrottu asiat!

Täytyy myöntää, että ihan pistää naurattamaan minkä asian hoksasin tuona kyseisenä luentopäivänä. Olen ihmetellyt jo pitkän aikaa, miten Taika on niin hirvittävän laiha (kerroin tästä aiheesta aijemmassa kirjoituksessani). Kyselin jo hyvältä ystävältäni siinä että mitä ihmettä minä voin tuolle rimppakintulle keksiä, että se saisi lihaa luidensa ympärille.. Sitten minulla syttyi lamppu pään päälle! Ehkäpä asia korjaantuisi sillä, jos alkaisin syöttämään Taikaa taas 2 x pvä! Melko simppeliä! Mutta miksi tajusin sen vasta silloin..
 

Syy miksi lopetettiin toisen ruoan syöttäminen oli se, ettei Taikalle yhdessä vaiheessa uponnut aamuruoka ollenkaan. Se vain totaalisesti kieltäytyi sen syömästä. Lähdettiin sitten sille linjalle nappuloilla, että Taika saa ruokansa vain iltaisin, ja sen se söikin. Mutta nyt raakaruokinnan aloituksen jälkeen ruokahalut ovat palanneet ja Taika söisi vaikka koko pitkän päivän.
 

Muutoksia on jo tässä lyhyessä ajassa (edellisestä kirjoituksesta tähän päivään) tullut merkittävästi. Taika on alkanut rotevoitua, mikä on todella upea asia! Tätä olen odottanutkin! ..ja niin hölmön syyn takia tuo koira ei ole päässyt lihomaan.. Hohhoi itselleni sanon minä!! No, olen fiksumpi ensikerralla..

Kun nämä pakkaset kiristyivät, niin oli pakko hurauttaa Sohvin Valintaan ja kasvattaa pipo-kokoelmaa taas jälleen yhdellä uudella SVT:n pipolla! <3 Minulle on iskenyt ihan hullu keräilyvimma, mutta kun ne on niiiin kivoja :) Kohta varmaan alan keräilemään sukulaisillekin ;)
 

Taika sai pitkästä aikaa kokea pakkasen nahallaan ja kyllähän se onneton on näillä keleillä. Pikavisiitti pihalla tarpeillakin saa aikaan sen, että tassut punoittavat ja Taikan on pakko niitä alkaa nuolla sisään päästyään. En ole pukenut koskaan tossuja pika-tarpeille, vaan ainoastaan pidemmille lenkeille. Täytynee joskus laittaa teille kuvaa, kun Taikalla on koko pukuvarustus päällä: Aina piposta hännänlämmittimeen saakka ;) Voin jo luvata, että se on aika koomisen näköinen!
..Nyt tosin keli on sateinen ja ovat uhanneetkin mustaa joulua joillekin paikkakunnille. Voih :(

Pidemmittä puheitta kirjoitus on nyt tässä. Minulla tahtoo olla sellainen ongelma kun vauhtiin pääsen niin en malta lopettaa ja sitten kirjoituksesta tulee niin pitkä ettei sitä jaksa kukaan lukea otsikkoa pidemmälle.

Mukavaa joulun odostusta kaikille karvakorville ja heidän palvelijoilleen!

XoXo!

Taika&Sari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti