lauantai 7. joulukuuta 2013

MätsärissäSohvilla järjestettiin tänään match show. Me osallistuttiin Camyn kanssa tapahtumaan. Muita meidän pöhköpäitä ei voi kuvitella näyttelykehään...
Koiria oli paljon ja monenkarvaista menijää. Karvoja olisi kaivattu enemmän Camyllekkin, koska se ressukka oli ihan jäässä. Tässä sitä istutaan, vaikka näyttelyssä kait pitäisi ennemminkin seisoa tyylikkäässä asennossa. Eli niin kuin tuomari sanoi, kehäharjoittelua kaivataan. No kun me vaan huvikseen käydään, niin taitaa jäädä moiset harjoitukset tekemättä. Mä olin ihan pulassa tuon näyttelyhihnanrimpulan kanssa. Se vaan aukesi koko ajan ja tuntui ihan onnettomalta, kun on tottunut isoihin vinttikoirapantoihin.Tässä juostaan kehässä. Camyn pari oli aivan ihanan kaunis koira. Ihme kyllä meidän neiti sai sen punaisen, eli rankattiin parin ns. paremmaksi. Tuomari sanoi perusteeksi, että Camy teki minua miellyttääkseen asioita, vaikka olikin umpijäässä. 

Camy näyttää Zapelle taivaanmerkit!


Kotiin päästyä alkoi hullut ravit pihassa. Minä en taida selvitä tästä jäätymisestä ollenkaan. Jos joskus vielä johonkin mätsäriin mennään, niin on oltava KESÄ. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti