lauantai 7. joulukuuta 2013

Mätsäri fiiliksiä

Tänään käytiin Relliksen ja Tobin kanssa mätsärissä Sohvilla. Ihan ensin pitää kiittää järjestäjiä oikein hyvin ja toimivasti toteutetusta tapahtumasta. Kivaa oli. Kylmyys vain menasi koirat hyydyttää ja kyllä omissakin sormissa tuntui viima. On tää ehkä enemmän kesä harrastus...

Rellikselle tää tais olla kolmas kerta. Rellikselle nää on lähinnä käytöstreeniä. Hienoa saada sitä palkattua hyvästä käytöksestä toisten koirien lähellä. Tuo itselle uskoa siihen, ettei se ihan toivoton rähjä ole. Pään haavakin on parantunut oikein hyvin. Lisäksi pysähdyttiin matkalla Niinivaaran koirapuistossa, jossa Rellis jopa leikki vieraiden koirien kanssa. Relliksellä siis koulutuksellisesti loistava päivä. Kotona suunta oli sänky ja siellä Rellis tuhisee edelleen.

Tobi osoitti olevansa hieno pieni koira, myös tuomarin mielestä. Kolmas sija lapsi ja koira luokassa irtosi hienosti ja omassa parissaankin Tobi sai punaisen. Ja nuoreksi, ensikertalaiseksi käytös oli ensiluokkaista. Koirapuistossa vauhti oli päätä huimaavaa ja näyttelypaikalla riitti ihmeteltävää. Nyt siis uni (viltin alla) maistuu.

Lopuksi vielä kuvasatoa Susannan kamerasta.
1 kommentti: