torstai 5. joulukuuta 2013

Kongi
Olin viime viikonloppuna Barf-luennolla ja sain kauhean pistoksen sydämmeeni Kunin syömisestä. Nimittäin luennoitsija kertoi, että koira joka hotkaisee ruuan tyyliin hotk-hotk...niin kuin Kun tekee, ei koskaan tajua syöneensä yhtään mitään. Aivot ei kerkiä rekisteröidä koko tapahtumaa. Hän suositteli Kongia tämmöisen koiran syöttämiseen ja tänään se tapahtui.

Tungin palleroisen sisälle puolijäistä Hurjan kanan jauhelihaa. Siihen pitänee kehittää joku taktiikka, sillä oli aika suttuista hommelia, mutta sain kuin sainkin lihat pallon sisälle. Ruoka-ajan koittaessa Kun oli ihmeissään, koska sai eteensä pallon...

Alkuun se kummasteli ja nuoleskeli palloa ja kävi tarkistamassa, että eikö oikeesti tullut kuppiin mitään ja aikansa arvottuaan alkoi jyystää palloa tyhjäksi vessanoven ja yhden korin välisessä tilassa. Ohikulkijat murisi mennen tullen ja aikaa kului noin 20min siihen pallon tyhjennykseen. Taitaa olla aika hyvä hommeli!

Niin ja kun oli puhetta siellä luennolla myös koiran totuttamisesta uuteen ruokaan..

Ron karsasti hepan palalihaa ja närkki vaan niitä lihapaloja lattialle. Laitoin paistinpannulle kunnolla voita ja kärtsäsin lihat kevyesti ja jopas meni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti