lauantai 14. joulukuuta 2013

Kallista kalaa!Meillä on kalapäivä koirilla ainakin kerran viikossa. Tällä viikolla kaksi. Pyysin siippaani ostamaan raakaa kalaa näille. Valikoimissa ei ollut vissin kuin muikkuja ja jösses, että tuli hintaa koissujen päivälliselle....

Nääs kalat maksoi 16€ ja päälle vielä pukkasin reilusti voita ja jokaiselle raaka kananmuna aterian päälle. Ei halpaa. Itse syötiin makaroonilaatikkoa, jota jäi vielä huomiseksi, joten koirat söi vissisti paremmin tai ainakin kalliimmin, kuin me. Kokeilin ensin, ottaisivatko raakana, mutta ainoastaan yllättäen neiti Camy söi hyvällä ruokahalulla raakana muikun. Ihme ja kyllä Kun ei edes ottanut suuhunsa koko kalaa. Tein sitten aterian keitetyistä muikuista. Sekaan voita, tilliä ja sen munan rikoin valmiin annoksen päälle. Tästä sentään opimme katsastamaan hintoja. Siipan tyyli onkin ollut "köyhän ei kannata ostaa halpaa...". En sitten tiedä, liekö pätisi ruokaostosten kanssa. On se "pötkökala" aikalailla edullisempaa, mutta vaihteluksi tämäkin menee. 

2 kommenttia:

  1. Minä en ole kalaa vielä tarjonnut kertaakaan, pitäisi, koska nyt ruokavaliosta puuttuu kalasta saamat tärkeät vitamiinit. Tosin jokapäivä laitan nutrolin öljyä ruoan sekaan, mutta kyllähän se kala parempi olisi.

    Täytyy sohvissa käydä taas pakastinta täyttämässä, nimittäin luutkin ovat meillä nyt tällä hetkellä loppu. Enää ei ruokalistalla ole kuin hirvenlihaa, jota meillä on yllinkyllin pakastimessa.. :)

    VastaaPoista
  2. Hirven lihaa eivät meidän tyypit ole koskaan syöneet. Luita pelkästään. Mutta kala on tärkeä osa käsittääkseni kuitenkin ja annetaan sitä vähintään kerran viikossa. Vaan vähän huokempaa sais kyllä olla kala...no onhan se seiti sitten... ja vähän katkarapuja päälle (nam)

    VastaaPoista