tiistai 17. joulukuuta 2013

Joulunavajaiskulkue

Tässä vähän mallia järjestetystä koirakulkueesta Espanjasta....


Iiks! Mä olen täpinöissäni tästä Sohvin joulukulkueesta koirien kanssa!

Pääkaupunkiseudulla on aina kaikkea kivaa...lemmikkimessuja yms. juttuja ja täällä susirajalla ei mitään. Kerrankin meillä on mahdollisuus näyttää, että kyllä täältäkin lähtee....

Olen seurannut muutamiakin espanjalaisia sivustoja liittyen koirajuttuihin (mistälie syystä...) ja ne on tosi aktiivisia siellä ja ihmiset näköjään riemumielin lähtee tapahtumiin mukaan. Esim. Galgos 112 on aktiivinen järjestö, mikä levittää tietoisuutta koiriin ja niiden kohteluun liittyen, sekä niillä on koiratarha siellä myös http://www.galgos112.com/index.php/en. Käyvät mm. kouluilla puhumassa lapsille eläimien kohtelusta. Perinteiden muuttaminen muuksi on iso ja hidas työ. Jos isovanhemmat ja vanhemmat potkii koiraa ja hirttää ne, tyyli iskostuu lapseen. Ei se osaa sitä kyseenalaistaa. Upeaa työtä tekevät ja näkyvästi!

Toivon, että Sohvin koirien joulukulkue on iso ja näkyvä! Meillä ainakin laitetaan joulukoristetta ittelle ja harkitulle määrälle koiria... Mä aion kuvata, joten max kaksi meidän koiraa pääsee mukaan. Kulkueessa nähdään !!!!1 kommentti:

  1. Harmittaa suunnattomasti kun en pääse töiden takia :( Jospa minäkin sit johonkin SVT:n tapahtumaan pääsisin.

    Hyvää kannattaa aina odottaa! Pitäkää hurjan hauskaa kulkueessa ja eihän sitä tiiä, jos jotkut liittyy kulkueeseen kesken pissatuslenkin! ;)

    VastaaPoista