tiistai 5. marraskuuta 2013

Voihan kökkö

Kun, the saunapuuvaras


Voihan kehno, sanon mä. Meillä on enemmät liikkumiset rajattuja nyt sairastapauksen vuoksi. Siinäpä taas nähtiin, miten haavoittuva on perhe, missä on eläimiä! Meilläkin kun on noita koiruuksia neljä, niin se tuntuu, jos yksi kuljettaja jää pelistä pois. Ukkeli veti täyden spagaatin koirapuistossa liukastuessaan ja siinä rytäkässä repesi reisilihas. Jalka on turvonnut, kipeä ja musta. Lisäksi pukkasi vielä muutakin tautia. 

Eli toistaiseksi minä olen päävastuussa laumasta. Onneksi on noita lapsia ja anoppeja ja sun muita avustajia!!!

Zape on edistynyt kovasti itseluottamusasiassa ja tätä nykyä kauhulla odotan lenkillä vastaantulevia koiria. Sen ohitukset ei suju yhtään hyvin! Ihan kauhea huuto ja hilluminen alkaa ja lisämausteena se hyökkii joko taluttajan tai Camy-paran päälle. Tänään näin, miten peloissaan Camy oli hillumisen aikana, kun tiesi, että saattaa saada vihat päälleen. Suojelin sitä parhaani mukaan ja onnistuinkin. On aika ottaa yhteys ongelmakoirakouluttajaan....jos vaan löydän sopivan. Mitään kolinapurkkityyppiä en tosiaan kaipaa, koska Zape on jo valmiiksi traumatisoitunut ja pelokas koira. Luulen, että hihnaan tottumattomana hilluu vastaantulijoille. Se on tottunut hoitamaan hommat aivan itse ja kokee varmasti nyt, että hänen asioihin puututaan liikaa. Sen näki siinä haavanhoito- yms. hoitoyrityksissä. 

Iho-ongelmaa Zapella myös pukkaa. Se kaljuuntuu hyvää vauhtia alamahasta ja reisistä. Mietin nyt, että onko myöhästynyttä ns. paranemiskriisiä meneillään vai mitä? Nimittäin barffiin siirryttäessä saattaa tulla vaikka mitä oireita elimistön puhditumisen myötä. Korvat töhnää, tulee rasvapatteja, turkki on rasvainen....jne. No, katselen nyt vähän aikaa, mitä tuleman pitää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti