lauantai 30. marraskuuta 2013

Talvi tuli

Kannattikin viimeksi valittaa noista sateista. Heti alkoi talvi. :) Välillä sitä miettii, että minkä verran nää vähäkarvaiset koirat oikein nauttii tästä Suomen talvesta. Sekä Rellis, että Tobi tarvii takkia päälle ihan pissilenkillekkin, muuten täristään ja vingutaan. Mutta eihän se muu auta, kun vetää takkia vaan päälle. 

Lumen kanssa Tobi pääs tutuiksi yhden hankalan lenkin jälkeen. Ekalla kerralla nuori mies ei voinut liikkua normaalisti, vaan hyppi ja pomppi ja yritti pitää kaikki tassut ilmassa yhtä aikaa. Rellis on lähinnä alistunut siihen, että taas tulee tuota valkeaa ainetta taivaalta. 
¨åpoli,km (ja siinä olis vieressä makoilevan Tobin terveiset lukijoille)
Täytyy muuten sanoa, että nyt sen vasta huomaa, kuinka paljon ensin Mocan ja sittemmin Relliksen mahavaivat on vaikuttaneet meidän elämään. Enää ei tarvii juosta yöllä ulos, ei tarvii kattoa hieman kipuilevaa ja ilmavaivaista koiraa jne. Nyt uskallan jo sanoa, että Rellikselle löytyi apu linnuttomasta ruokavaliosta ja Mocca on myös erittäin hyvässä kuosissa. Jos tilanne jatkuu yhtä hyvänä vielä muutamia kuukausia, kokeilen siirtymistä kokonaan raa'alle. Nyt toistaiseksi yritän pitää tilanteen mahdollisimman muuttumattomana. 

Kuvat viime viikonlopun metsäretkeltä jolla muuten TAAS törmättiin irtokoiriin jotka ei ollu omistajan hallinnassa. :( En miekään pidä Moccaa irti kuin aukealla jossa näen kauas joka suuntaan, jotta ennätän ottaa sen tarvittaessa käskyn alle. 

Irto koirat havaittu...

Tää yks rakastaa lunta.

Sää oli upea.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti