tiistai 19. marraskuuta 2013

Sadetta ja reikä päässä

Jotenkin tuntuu, että meidän sadekiintiö alkaa olla täynnä. Itse olen aina pitänyt syksystä, mutta tänä vuonna syksy on kestänyt hieman liian kauan. Oman aikansa ottaa koirien pukeminen ja tassujen kuivaaminenkin. 

Tobi on vihdoin oppinut "istu" käskyn. 


Pukemisen suhteen oon tullut siihen lopputulokseen, että on kaikille osapuolille helpointa jokaisen pukeutua sadevaatteisiin sade säällä. Mocalle miulla on Hurttan vuoreton mantteli ja sit ohuella vuorella oleva merkitön sadehaalari. Relliksen vaatevarasto vetää vertoja pienen vaatekaupan varastoille mutta nyt käytössä on ollut mittatilaus sadetakki fleecevuorella. Tobille hankin Hurttan outdoor fleecen joka pitää vettä ja tuulta. Tobi ei vaikuta niin kylmänaralta kuin Rellis. 

Mitähän Mocca miettii...

Niin, Rellis... Kerroin viimeksi noista Relliksen moninaisista oireista ja sokeritaudin kotitestaamisesta. Sokeria ei virtsassa ollut, mutta proteinia sensijaan oli, noin 3g/l. Verikokeissa munuaisarvot olivat kumminkin ok. Selvittely siis jatkuu. 

Myös tuo otsikon reikä löytyy Relliksen päästä. Mitä lieneevät koirat eilen maanantaina touhunneet keskenään. Kun kotiuduin töistä, Rellis meni pitkin seiniä ja pään alueella kaksi haavaa. Toinen otsassa (kuva) ja toinen leuan sivussa. Kipeä oli koiraparka. Jonkinlaista jakoa joudun suunnittelemaan yksinolon ajaksi. Portti on tilattu ja nyt toivotaan, että sinne asti selvitään hengissä. 

Tältä näyttää otsan vekki vuorokauden jälkeen. 


Meille lähti tänään Sohvilta maisteluun Hurjan tuotteita (poron maksa, nauta mix ja lampaan luut) ja Mush Vaisto lihapullapussi (kalkkuna-kana-poro). Maistelua luvassa huomenna. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti