lauantai 23. marraskuuta 2013

Koulutusta ja nenäpunkki?Laittelin ihan sekalaisia kuvia vaan koirista ja ne eivät liity nyt tähän tarinaan mitenkään. Koittakaa kestää sekavuutta! 

Meillä oli viime viikolla eka oppitunti Oppikoiran Minnan kanssa ja tietysti Zapen ongelmien suhteen. Puolisen tuntia jutusteltiin sisällä ja sen jälkeen lähdettiin lenkille. Pikkuisen hävetti kyllä, kun meidän adhd- Kun otti vastaan vieraan taas kerran niin sydämmellisesti ja roikkui lahkeessa yms. mukavaa ja yks Ron taas tärisi hädissään hihnan päässä. Galgot olivat myös tavallisen onnellisia uudesta rapsuttajaehdokkaasta. Mitään vikaa ei meidän rutiineissa tai elämässä koiran kanssa löydetty, paitsi tietysti tuo meidän epäsäännöllinen elämä, mutta se on ja pysyy. Suurin syy Zapen ongelmiin on varmasti siellä mystisessä menneisyydessä, mistä ei tiedetä mitään. Lenkillä se tosiaan Minnan mielestä pelokkaana...riiputtaa päätä ja yritää olla huomaamaton. Eli tavallaan se sen kiinnipitäminen hihnan päässä on sille kauhistus. Sillä ei ole pakomahdollisuutta ja toisekseen ei vielä kunnon luottamusta meihin. Aloitettiin ottamaan kontaktia Zapeen niin, että se tökkää käteen ja saa siitä palkan. Koitetaan niin, että ottais sitä kontaktia muuallakin, kuin täällä meidän omassa pihassa, missä se on itsevarma ja touhukas. Ollaan menty portin ulkopuolelle ja siitä eteenpäin. Nyt ollaan siinä vaiheessa, että meidän katua on päästy puoliväliin niin, että ottaa namia. Sitten tyssää. 

Nyt se onneton on saanut vielä nenäpunkin tai jonkun kurkkutulehduksen. Eläinlääkärin ohjeesta seuraamme, saako muu lauma samat oireet...sitten on nenäpunkki ja lääkitään koko jengi samaan aikaan, tai sitten jos oireet pahenee, eikä muut sairastu, niin on antibioottikuuri valmiiksi kirjoitettu. Eli puistoilu on kielletty toistaiseksi. Harmitus, sillä nää alkaa juosta kohta pitkin seiniä....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti