perjantai 4. lokakuuta 2013

Vierailevina tähtinä Remu & Sanna-Mari

 

i<3barf

 
Syötin Remulle ennen Jahti&Vahti Energiaa, mutta ensinnäkin Remu nirsoili kuivamuonan suhteen todella paljon, maha oli harva se päivä sekaisin ja karvaa lähti aivan järkyttävän paljon. Kun huomasin Sohvin Valinnan mainoksen missä he mainostivat barf ruokiaan, päätin siirtyä raakaruokintaan. Alku oli hieman takkuista, aloitimme nimittäin valmis aterioilla mutta Remu ei niitä suostunut syömään. Siirryin sitten jauhelihoihin mitkä onneksi Remulle maittoivat mainiosti! Jo parin viikon kokeilun jälkeen huomasin Remussa huimia muutoksia karvanlähdön suhteen eikä mahakaan ollut enää kuralla. Remun olemus muutenkin tuntui kohentuvan paljon. Jouduin sitten Remun viemään hoitoon äitini luokse missä se sai pelkkää kuivamuonaa ja kotiin palattuaan Remu oli taas entisensä, kuin ei olisi raakaruokaa koskaan saanutkaan. Kävin pikaisesti ostamassa lisää ruokaa ja nyt alkaa taas kaikki olla kunnossa, en edes muista milloin viimeksi Remun turkki olisi ollut noin pehmeä ja kiiltävä! Ollaan me haasteita vielä koettu raakaruokinnassa kun Remu ei suostunut syömään sisäelimiä ollenkaan... Sohvin Valinnasta sitten neuvoivat että laittaisin pieniä määriä aluksi
ruokaan sekaan (mikä minulla ei juolahtanu mieleenikään :D) ja nyt on sekin ongelma selätetty, kerrankin sain huijattua sitä nirppanokkaa! Paljon on vielä barffauksessa opeteltavaa mutta onneksi apu on lähellä ja näin lyhyen ajan jälkeen on varmaa, että barffauksessa aion pysyä. Varsinkin kun huomasin uudestaan eron kuivamuonan ja raakaruokinnan välillä ja mitä vaikutuksia Remuun siitä on ollut. 

1 kommentti:

  1. Meilläkin Ron nirsoili alkuksi kovastikkin raakaruuan kanssa. Se mm. heitteli poron jauhelihaa pitkin keittiötä ja sitten hieroi itseään siihen...
    Tuijotteli kuppiaan useinkin epäluuloisena, että mitähän tämä taas on. Mutta aika pian se tottui ja nykyään käy jynssäämässä kaikkien ruokakupit ruuan jälkeen.
    Meidän uusin tulokas ei ole Suomessa ollessaan suostunut koskemaankaan nappuloihin. Syöttelin sitten sille varatun Natural menu pussin nameina.

    VastaaPoista