keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Vierailevina tähtinä Remu & Sanna-Mari

Uudet tuulet


Nyt olen valitettavasti joutunut laittamaan barffauksen jäihin joksikin aikaa, sillä selvisi, että Remulla saattaa olla munuaisten vajaatoimintaa. Tarkemmat tulokset minun pitäisi saada viikon sisään. Remu rupesi oksentelemaan pelkkää nestettä jopa kuusi kertaa päivässä ja verikokeista selvisi että Crea oli 142, mikä ei ole vielä hirveän koholla ja kun ottaa huomioon että toinen munuais arvo oli normaali, niin hirveän vakavasta asiasta ei vielä tällä hetkellä varmaan ole kyse. Röntgenistä ei näkynyt mitään poikkeavaa, kaikki oli muuten hyvin. Nyt sitten jännätään, että mikä tuomio lääkäristä tulee. 

Kuitenkin ennen oksentelua ja lääkäriä, kerkesin testata Remulla Hurja-sarjan merilohta, minkä kanssa annoin MUSHin jauhettua kanaa. Aluksi hieman nyrpisteltiin ja Remu katseli minua alta kulmien että mitä yritän sille syöttää, mutta kyllä loppujen lopuksi maistui oikein hyvin :) Hurja-sarjan pötköt on kyllä hyvän kokoisia kun ne voi antaa kevyempänä päivänä helposti 500g pötkön tai 800g pullapussin kanssa. 

Kävimme Remun kanssa keskiviikkona treffaamassa koirakouluttajaa Veera Hurskaista, joka opiskelee ongelmakoira-kouluttajaksi. Remulla kun on vaikeuksia toisten koirien kanssa, ja lenkillä isoin ongelma on valitettavasti minussa, kun rupean hermostumaan ja stressaamaan ettei Remu vaan ärhentelisi toiselle koiralle. Sain todella hyviä neuvoja sekä kaipaamaani henkistä tukea, enkä meinannut uskoa silmiäni kun meidät ohitti koira n.2m päästä ja Remu oli keskittynyt täysin käsissäni oleviin herkkuihin! Niin hienosti meillä ei ole koskaan mennyt ohitukset! Jotenkin sain lisää itsevarmuutta ja nyt olen täysin uudella innolla ja paneutumisella lähtenyt Remun kanssa lenkille ja oikein toivonut että koiria tulisi vastaan (ennen toivoin toisinpäin :D)! Sovimme Veeran kanssa, että näämme vielä pari kertaa ja sitten hän tekee minulle koulutussuunnitelman ja rupean sitten yksin treenaamaan. :) 

Sanna-Mari

1 kommentti:

  1. Voi vitsi, miten hienoa ton ohituksen kanssa! Meillä sen sijaan menee ihan pyllylleen tän uuden tulokkaan Zapen kanssa ohitukset. Tänään tuli paniikkitilanne, kun koira tuli takana ja edessä vielä... huuto alkoi kun vastaantulija oli vielä monenkymmenen metrin päässä ja omat karvakamut sai tuta sen nahoissaan taas. Ihan kamalaa!

    VastaaPoista