keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Vierailevina tähtinä Remu & Sanna-Mari

Ensimmäinen askel barffauksen maailmaan

Remu on päälle 2-vuotias bordeauxindoggi minkä kanssa aloitimme barffauksen n. 2 kuukautta sitten. Tulen täällä kertomaan raakaruokinnan vaikutuksista, sen vaikeuksista (Remu on nimittäin maailman nirsoin koira) ja ylipäätään minun ja Remun
Ulkomuoto voi pettää, Remu on tarkka siitä
mitä suuhunsa pistää!
yhteistaipaleesta. Remu on minun ensimmäinen oma koira, vaikka olen aina ollut koirien kanssa tekemisissä, niin ennen perheessämme on ollut novascotiannoutajia ja sekarotuisia, joten Remu on aivan toista luokkaa. Päivääkään en ole katunut bordeauxindogin ottamista, sillä rotu on aivan ihana. Vaikkakin todella itsepäinen. 
Kuitenkin rodulta löytyy mitä mahtavin luonne ja ei ole ollut päivää milloin en olisi Remun toilailuille tai sen luonteenomaisille "mökötys" kohtauksille nauranut.
 
Pentuna Remu säikähti pahasti pientä koiraa joka hyökkäsi sen kimppuun täysin arvaamatta enkä itsekkään kerennyt ehkäisemään tilannetta. Tapahtuneen jälkeen Remu ei ole voinut sietää toisia koiria, joten nykyään minulla on kokoaikainen koulutus menossa Remun uudelleen sosiaallistuttamisessa mikä ei ole ollut ihan helppoa, ja takapakkeja on tullut paljon jolloin ollaan palattu taas lähtöruutuun.

1 kommentti: